Αρχική Τελευταία Νέα Γεμάτος «εμπόδια» ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού / Νέες διορθώσεις στο δρόμο

Γεμάτος «εμπόδια» ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού / Νέες διορθώσεις στο δρόμο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 14/11/2022 μέχρι και την Πέμπτη 17/11/2022, μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), από την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου μέχρι την έξοδο Αγίου Τύχωνα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στη μια κατεύθυνση μόνο σε μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Κατά την πιο πάνω περίοδο θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

(α) Τη Δευτέρα, 14/11/2022, θα είναι κλειστή η είσοδος/έξοδος του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Μονής προς Λεμεσό.

(β) Την Τρίτη, 15/11/2022, θα είναι κλειστή η είσοδος/έξοδος του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Πεντακώμου προς Λευκωσία.

(γ) Την Τετάρτη, 16/11/2022 και την Πέμπτη, 17/11/2022, θα είναι κλειστή η είσοδος/έξοδος του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Αγ. Τύχωνα προς Λεμεσό.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε οτι σήμερα η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της αναφέρει οτι λόγω των οδικών έργων για την κατασκευή του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, που άρχισαν σήμερα γύρω στη 1:00 π.μ. η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Τσέρι θα διοχετεύεται διαμέσου της εξόδου του Κοτσιάτη προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέσω της φωτοελεγχόμενης συμβολής της λεωφόρου Λεμεσού και της λεωφόρου Τεύκρου Ανθία, στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, και μέσω του παρακαμπτήριου Τσερίου.