Αρχική Τελευταία Νέα Γιατροί δίνουν τηλεφωνικές οδηγίες και συνταγές για αντιμετώπιση του κορονοϊού σε ασθενείς...

Γιατροί δίνουν τηλεφωνικές οδηγίες και συνταγές για αντιμετώπιση του κορονοϊού σε ασθενείς που δεν συνάντησαν ποτέ

Γιατροί δίνουν τηλεφωνικές οδηγίες και συνταγές σε ασθενείς τους οποίους δεν γνωρίζουν και δεν συνάντησαν ποτέ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, κατήγγειλε ο καθηγητής Φαρμακευτικής, Χρίστος Πέτρου.

Μιλώντας στο Τρίτο, είπε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί κάκιστη ιατρική συμβουλή και οι ασθενείς πρέπει να αποταθούν στον Ιατρικό Σύλλογο αλλά και στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες.

Ερωτηθείς για συγκεκριμένο συνδυασμό φαρμάκων ο οποίος κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως φόρμουλα κατά του κορονοϊού, είπε ότι βρίσκεται στα χέρια πολιτών εδώ και καιρό και οι εμπνευστές του απλώς αλλάζουν κάποια φάρμακα.

Ο κύριος Πέτρου είπε ότι εξακολουθεί ο εμβολιασμός να είναι το μεγαλύτερο όπλο και εξήγησε ότι αυτό που παρατηρείται αυτό το διάστημα είναι η ανάπτυξη περισσότερων συμπτωμάτων σε εμβολιασμένους οι οποίοι μολύνονται με την παραλλαγή δέλτα.

Εξήγησε επίσης ότι τα τεστ δεν περιορίζουν τη μετάδοση της μετάλλαξης αφού αυτή μεταδίδεται δύο με τρεις ημέρες προτού εκδηλωθούν συμπτώματα.

Για όσους διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις και προβάλλουν το επιχείρημα ότι δεν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο είπε ότι κανένα φάρμακο στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει χορηγηθεί τόσο μαζικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσο το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Προηγούμενο άρθροΠρύτανης ΤΕΠΑΚ: «Με αποφασιστικότητα υλοποιούμε την απόφαση της Συγκλήτου»
Επόμενο άρθροΚαταγγέλθηκαν ξενοδοχείο και πρακτορείο στοιχημάτων-Εξώδικα σε 40 πολίτες