Αρχική Τελευταία Νέα Γλυκά Νερά: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την ομολογία του πιλότου...

Γλυκά Νερά: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την ομολογία του πιλότου – «Τη βασάνισε μπροστά στο μωρό τους»

«Υποδυόταν τον θλιμμένο χήρο επί εβδομάδες», «Την έπνιξε μπροστά στα μάτια του μωρού της», είναι κάποια από τα σχόλια των διεθνών Μέσων – Δείτε τι γράφουν οι Guardian, Daily Mail, New York Post και Bild για τις συγκλονιστικές εξελίξεις
Συγκλονίζει η ομολογία-σοκ του συζύγου της 20χρονης μητέρας Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της μητέρας της μόλις 11 μηνών κορούλας τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, γράφει σύσσωμος ο διεθνής Τύπος.

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν μπροστά στα μάτια του κορούλας της είχε προκαλέσει το αμείωτο ενδιαφέρον κυρίως του βρετανικού Τύπου (καθώς η Καρολάιν ήταν από τη Βρετανία) που αναπαρήγαγε τα νέα στοιχεία που έβλεπαν στο φως της δημοσιότητας από την ελληνική αστυνομία.

Τα ξένα δημοσιεύματα, αναρτώντας φωτογραφίες από παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές του θύματος, εκφράζουν τη δυσάρεστη έκπληξή τους ύστερα από την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι αυτός έκοψε το νήμα της ζωής της συζύγου και κρέμασε τον σκύλο της οικογένειας από τον φράχτη του σπιτιού τους. Αυτό όμως που αδυνατούν να πιστέψουν οι περισσότεροι ξένοι αρθρογράφοι είναι ότι αυτά που είπε στην ελληνική αστυνομία περί διαρρηκτών ήταν αποκύημα της φαντασίας του.

Αμερικανική εφημερίδα «New York Post»

Mε ενεργό link στο site του «Πρώτου Θέματος», η αμερικανική εφημερίδα αναπαράγει τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν μετά την ομολογία του συζύγου ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της. «Ο σύζυγος παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του στην Αθήνα και ότι έβγαλε από το μυαλό του την ιστορία με τους διαρρήκτες», επισημαίνει η εφημερίδα.

«Ένας Έλληνας στραγγάλισε μέχρι θανάτου τη νεαρή του σύζυγό του και έφτιαξε μια ιστορία για τρεις διαρρήκτες που τη σκότωσαν μπροστά στην 11χρονη κόρη τους», προσθέτει το αμερικανικό δημοσίευμα. «Αλλά, χθες, ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρου Μπάμπης Αναγνωστοπουλος παραδέχτηκε ότι ήταν όλα ψέματα».

Βρετανική εφημερίδα «The Sun»

«Δολοφόνος»: «Ο σύζυγος της Καρολάιν είναι αυτός που τη σκότωσε», γράφει η βρετανική εφημερίδα επισημαίνοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποδυόταν το ρόλο του θλιμμένου χήρου επί εβδομάδες.

«Ήταν ένας πρώτης τάξης ηθοποιός … ένα από τα τελευταία πράγματα που έκανε στην Αλόννησο ήταν να αγκαλιάσει τη μητέρα της Καρολάιν και να της πει ότι πηγαίνει στην Αθήνα για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο», δήλωσε αστυνομικός υπό καθεστώς ανωνυμίας στη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

 

Eφημερίδα Daily Mail:

«Εγώ σκότωσα τη Καρολάιν », είναι ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» χρησιμοποιώντας την ομολογία του συζύγου της Καρολάιν και τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση.

Εφημερίδα Ιndependent

«Καρολάιν Κράουτς»: O σύζυγός της ομολόγησε τη δολοφονία της Βρετανίδας στην Αθήνα», γράφει η εφημερίδα, σχολιάζοντας και την ψευδή εκδοχή που παρουσίασε στους αστυνομικούς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την επίθεση από διαρρήκτες.

Εφημερίδα Guardian

Η βρετανική εφημερίδα επικεντρώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας για την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι ήταν αυτός που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
To επίμαχο δημοσίευμααναφέρεται επίσης στη δήλωση του Έλληνα υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , ότι από την πρώτη στιγμή είχε σοκαριστεί από τη «βαρβαρότητα» του εγκλήματος.

Βρετανική εφημερίδα Mirror

«Ο σύζυγός της τη βασάνισε μπροστά στο μωρό τους», γράφει η βρετανική εφημερίδα «Mirror» σχολιάζοντας ότι η ελληνική αστυνομία μετέφερε από τη Αλόννησο στην Αθήνα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, όπου και ομολόγησε την δολοφονία της Καρολάιν.

Γερμανική εφημερίδα «Bild»

«O δολοφόνος ήταν ο σύζυγός της. Απίστευτη τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας μιας μητέρας στην Αθήνα», είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας στο επίμαχο άρθρο της.

«Στις 11 Μαΐου του 2021, η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε στα περίχωρα της ελληνικής πρωτεύουσας της Αθήνας. Περίπου στις 5 π.μ., τουλάχιστον τρεις άνδρες λέγεται ότι είχαν εισβάλει στο σπίτι της οικογένειας και δολοφόνησαν τη νεαρή μητέρα μπροστά από την κόρη της Λύδια. Τουλάχιστον αυτή την ιστορία έφτιαξε ο σύζυγός της Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος. Τώρα όμως αποκαλύπτεται η αλήθεια: «ΉΤΑΝ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ», προσθέτει το δημοσίευμα.