Αρχική Αθλητικά Νέα GuruPolitico: Επιάσαν μας στο….μαϊτάππιν!

GuruPolitico: Επιάσαν μας στο….μαϊτάππιν!

GuruPolitico.

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Επιάσαν μας στο….μαϊτάππιν!

Σόρρυ για το λάθος timing, αλλά έλειπα σε διακοπές στο χωρκό της μακαρίτισσας της στετές μου τζιαι τώρα το πήρα πρέφα.

Όντως αποφάσισε η κυβέρνηση να διπλασιάσει τον φόρο στο στοίχημα με σκοπό την αποπληρωμή των χρεών των ομάδων; Αν ήταν πρωταπριλιά θα γελούσα, αλλά τώρα επκιάαμε τα νεύρα τζιαι θα τα σπάσω ούλα δαμέσα!

Γιατί κύριε Κεραυνέ να βοηθήσεις τις ομάδες να πληρώσουν τα χρέη τους τζιαι όι εμένα, τον Κωστή τον μπακάλη ή τη Φανίτσα την κομμώτρια που χρωστούμε δόσεις για τα δάνεια που εκάμαμεν πριν το «κούρεμα» προκειμένου να στήσουμε τις…επιχειρήσεις μας; Τι καλύτερο δηλαδή έχει ο «μανιταράς» τζιαι οι φίλοι του από εμάς; Εμείς, αν μη τι άλλο, εν εις τες τράπεζες που χρωστούμε, όι στον φόρο εισοδήματος τζιαι στον ΦΠΑ. Αφού είσαι τόσο φοαρτάς, γιατί να μην επιχορηγήσεις τζιαι το δανειστικό επιτόκιο που μας βάλουν οι τράπεζες τζιαι εξακρίσαν μας; Στο κάτω – κάτω ο Κωστής ο μπακάλης έκαμε δάνειο για ν αγοράσει μεγάλα ψυγεία για να βάλλει μέσα τα ψάρκα, όι για ν αγοράζει παίκτες του μισού εκατομμυρίου…

Είπαν μου ότι το νομοσχέδιο εκκρεμεί ενώπιον της Βουλής. Είμαι περίεργη να δω τι θα πουν οι βουλευτάδες μας. Μα τον Θεό, άπαξ τζιαι ψηφίσουν το, θα βάλω τη Φανίτσα να κάψει τα μαλλιά της γεναίκας του βολευτή μας που μέρα παρά μέρα έρκεται στο κομμωτήριο για χτένισμα. Να της τα κάμει ποζάβλιν! Θα φκάλουμε το άχτι μας πάνω της. Τζιαι μεν μου πείτε ότι παρατραβούμεν το. Γιατι; Τζείνοι που παίρνουν έτσι αποφάσεις εν οκ; Στο κάτω – κάτω, «ο καθείς και τα όπλα του» που ελάλεν τζι ο δασκαλος….

Μέρκελ