Αρχική Λεμέσιος GuruPolitico: Γυναίκες, προσοχή! Γυναίκες, άκυρον!

GuruPolitico: Γυναίκες, προσοχή! Γυναίκες, άκυρον!

GuruPolitico.

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Γυναίκες, προσοχή! Γυναίκες, άκυρον!

Αλήθκεια λαλώ σας, δεν είμαι, ούτε θέλω να φαίνομαι «χτιτζιάρα», όμως τούτος ο Πρόεδρος δεν μ αφήνει ν’ αγιάσω! Πώς του ήρθε έτσι στα καλά καθούμενα να μας σύρει τζεινην την μπομπάρτα – για να μην χρησιμοποιήσω άλλη καθαρόγλωσση λέξη – περί εθελοντικής δήθεν στράτευσης των γυναικών; Εκαμεν καμιά μελέτη; Με ποιον ή ποιές το κουβέντιασε; Μίλησε με κόμματα, φορείς, γυναικείες οργανώσεις ή απλώς ήρτε του τζείνην την ώρα στον νουν τζιαι ξιφούρνησεν την; Πάντως από ό,τι εφάνη, ο Υπουργός του δεν είχε ιδέαν ή όπως γράφουν τζιαι οι λόγιοι…πιάστηκε εξαπίνης. «Όταν και εφόσον θα ολοκληρώσουμε την επεξεργασία της πρότασης και εκτιμήσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι»….δηλαδή, «άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε» τζιαι «κουβέντα να γίνεται»!

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί ο Χριστοδουλίδης έκαμε τη συγκεκριμένη δήλωση.  Όντως έφυεν του; Δεν είχε κάτι άλλο να πει τζιαι έσυρεν την για να κάμει ττόζι; Είχε ανάγκη από ελληνοπρεπή likes ή μήπως ήθελε να στρέψει την προσοχή των μαννοκυπραίων σε άλλη πιο «ακίνδυνη» κατεύθυνση;

Το σίουρο πάντως είναι ότι σύντομα θα σβήσει κι αυτό, όπως δεκάδες άλλα πυροτεχνήματα έσυρε το Νικούδιν τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά. ( Τζείνο με τα μικρά δημοψηφίσματα ή το άλλο με τον ψηφιακό πολίτη θυμάστε το;). Άρα με φοάστε φιλενάδες, σε λίες εφτομάδες η δήλωση θα ξεχαστεί τζιαι οι κόρες σας δεν θα κληθούν στα όπλα….

Α, τζιαι κάτι ακόμα: Σε τούτους ούλους – εθνικόφρονες αρσενικούς κυρίως – που εβουρήσαν να πουν ότι δήθεν με το μέτρο αυτό «θα επέλθει η ισότητα μεταξύ των δύο φύλων» να τους πω ευγενικά, ότι «εν αλλού νυχτωμένοι»!

Μέρκελ