Αρχική Τεχνολογία H θρυλική Piaggio Vespa γίνεται ηλεκτρική

H θρυλική Piaggio Vespa γίνεται ηλεκτρική

Ένα από τα πιο γνωστά δίτροχα στον κόσμο θα αποκτήσει την ηλεκτρική του εκδοχή, με την Piagio να ανακοινώνει την Vespa Elettrica. 

H Vespa Elettrica αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται από τις αρχές του 2017. Πρόκειται για ένα δίτροχο όχημα, με τον εμβληματικό σχεδιασμό της Vespa, το οποίο θα φροντίζει παράλληλα τον πλανήτη, εξαιτίας του ηλεκτρικού κινητήρα της, ενώ θα ωφελεί και την τσέπη του ιδιοκτήτη της, αφού δεν θα υπάρχει επιπλέον κόστος για τα καύσιμα. Το Gizmodo, πάντως, σημειώνει ότι δεν θα είναι προσιτή σε κόστος αγοράς, καθώς θα θεωρείται ένα premium μοντέλο από την Piaggio.

Η Piaggio δεν έχει δώσει αναλυτικά στοιχεία για την επερχόμενη Vespa Elettrica, πέρα από το γεγονός ότι θα έχει έναν εξελιγμένο ηλεκτροκινητήρα, ενώ τονίζει ότι το νέο δίτροχο που ετοιμάζει θα είναι εξοπλισμένο με αρκετή τεχνολογία. Το στοιχείο που ενδιαφέρει τους περισσότερους, βέβαια, είναι η αυτονομία της Vespa Elettrica, καθώς αυτός είναι ο κυρίαρχος παράγοντας που θα καθορίσει και το πόσο χρηστική θα είναι στην καθημερινότητα του ιδιοκτήτη της.

Η ανακοίνωση της Piaggio είναι λιτή, ενώ αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε προς το επίσημο λανσάρισμα του νέου μοντέλου. Οι πρώτες εικόνες, πάντως, μας κάνουν να θέλουμε να το βάλουμε στο γκαράζ μας, αρκεί να υπάρχει εκεί παροχή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…