Αρχική Υγεία Η 12η Ιουνίου τελευταία μέρα για τεστ Covid-19 σε εργαζόμενους χώρων εστίασης,...

Η 12η Ιουνίου τελευταία μέρα για τεστ Covid-19 σε εργαζόμενους χώρων εστίασης, κομμωτηρίων, ινστιτούτων αισθητικής και τατουάζ

Πρόγραμμα Υπουργείου Υγείας επιχορήγησης 10.000 εξετάσεων για κορωνοϊό

 

Η NIPD Genetics ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας για επιχορήγηση 10.000 εξετάσεων για την ανίχνευση του κορωνοϊού SARS-COV-2 σε εργαζόμενους χώρων εστίασης, κομμωτηρίων, κουρείων, ινστιτούτων αισθητικής και κέντρων δερματοστιξίας (τατουάζ).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι και όσοι εμπίπτουν στις κατηγορίες αυτές να προσέλθουν στα σημεία δειγματοληψίας της NIPD Genetics (www.nipd.com) σε όλες τις πόλεις ή για περισσότερες πληροφορίες να καλέσουν το 22267899. 

Η NIPD Genetics παρέχει μοριακή γενετική εξέταση για τον κορωνοϊό, η οποία χρησιμοποιεί τη μεθοδολογία Real-Time PCR (RT-qPCR) για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2. Η ανάλυση αυτή είναι διαπιστευμένη και πραγματοποιείται στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της NIPD Genetics τα οποία είναι διαπιστευμένα από το College of American Pathologists (CAP, USA) και πιστοποιημένα από Clinical Laboratory Improvement Amendments (CLIA, USA).

Η NIPD Genetics είναι καινοτόμος εταιρεία βιοτεχνολογίας που δραστηριοποιείται στους τομείς του σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής μη επεμβατικών γενετικών εξετάσεων. Τα εργαστήριά της βρίσκονται  στη Λευκωσία και είναι διαπιστευμένα από το Κολλέγιο Αμερικανών Παθολόγων (CAP) και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα CLIA και ISO. Η NIPD Genetics χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία και ρομποτικά συστήματα για την ασφαλή και γρήγορη διεκπεραίωση δεκάδων χιλιάδων δειγμάτων από την Κύπρο και άλλων 30 χωρών παγκόσμια ανά ημέρα, παρέχοντας ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα.