Αρχική Τελευταία Νέα Η επέκταση του Γραμμικού Πάρκου Γαρύλλη φέρνει έργα και κλειστούς δρόμους –...

Η επέκταση του Γραμμικού Πάρκου Γαρύλλη φέρνει έργα και κλειστούς δρόμους – Δείτε πότε

Δείτε ποιες οδοί θα είναι κλειστοί και πότε

 

Αυτούσια η ανακοίνωση του Δήμου:

“Ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του Έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΑΡΥΛΛΗ – ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΛΛΑΔΟΣ / ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», θα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Δημοκρατίας από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη  Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ  και μέχρι την συμβολή με την οδό Βυστούλλας , από το  Σάββατο 12/10/2019 μέρχι και την Τρίτη 12/11/2019.

Το Σάββατο 2/11/2019 και Κυριακή 3/11/2019  θα είναι κλειστή η άνοδος από τη Λεωφόρου  Φραγκλίνου Ρούσβελτ μέχρι τη συμβολή με την οδό Βυστούλλας και θα απαγορεύεται η αριστερόστροφη κίνηση από τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ προς την οδό Δημοκρατίας στη πορεία από δυτικά προς ανατολικά.

Από τις 2 /11/2019 μέχρι και τις 5/11/2019 θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ από δυτικά προς ανατολικά από την συμβολή με την οδό Τερέζας Χατζηπαύλου μέχρι και την συμβολή με την οδο Δημοκρατίας.

Ο Δήμος Λεμεσού απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ”