Αρχική Τελευταία Νέα Η εποχική χαμηλή πίεση ίσως φέρει καταιγίδες

Η εποχική χαμηλή πίεση ίσως φέρει καταιγίδες

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα βορειοανατολικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις μεσημβρινές και απόγευματινές ώρες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και πιθανό στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, σύντομα θαλάσσιοι και το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και το πρωί στα ανατολικά και στα προσήνεμα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στα εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.  

Προηγούμενο άρθροΔεύτερη μέρα απεργίας εργαζομένων για την απόλυση τεσσάρων συναδέλφων στην DP World Limassol
Επόμενο άρθροΑπόπειρα διάρρηξης καφεστιατορίου στην Πάφο