Αρχική Τελευταία Νέα Η Παγίδα του Ρομπέρ Τομα στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Η Παγίδα του Ρομπέρ Τομα στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

pagida_2.jpg

«Η Παγίδα», το κλασικό αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά, ανεβαίνει σε μια μοναδική παράσταση στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις  20.30 και υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό.

Ένα μοναδικό σκηνικό παιχνίδι συγκινήσεων και ανατροπών κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, με τη δαιμονική μαστοριά της κατασκευής της «Παγίδας» να αποτελεί το σήμα κατατεθέν του αστυνομικού έργου, που μετρά παγκοσμίως περισσότερες από 30.000 παραστάσεις. 

Μια εμβληματική παράσταση, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, που παίζει με το «είναι» και το «φαίνεσθαι», την αλήθεια και το ψέμα, τη λογική και τη φαντασία, και που υφαίνει, σαν μια αράχνη, κωμικές και απρόβλεπτες καταστάσεις με έντονο το στοιχείο του μυστηρίου.

Διασκεδαστική και πολυσύνθετη «Η Παγίδα» σας περιμένει για να αποκαλύψετε τους αθώους και τους ενόχους, μέσα από την ανατομία ενός ψυχολογικού εγκλήματος, υπό τους ήχους της μουσικής της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. 

Πρωταγωνιστούν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Έφη Μουρίκη,  Μαρία Αντουλινάκη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Τάκης Παπαματθαίου. 

Πληροφορίες: 
Τηλέφωνο: 25377277
Web: www.pattihio.com.cy

pagida_2.jpg