Αρχική BusinessNews Η Parimatch Tech διακρίθηκε στα «Europe’s Best Workplaces™ 2021»

Η Parimatch Tech διακρίθηκε στα «Europe’s Best Workplaces™ 2021»

Μια νέα σημαντική διἀκριση για την Parimatch Tech αποτελεί η ένταξή της στη λίστα «Europe’s Best Workplaces™ 2021». Ανάμεσα στις 3,000 εταιρείες που είχαν αξιολογηθεί το 2020 σε 36 χώρες της Ευρώπης, η Parimatch Tech κατάκτησε την 22η θέση στη κατηγορία μεσαίων επιχειρήσεων.

 

Η Group HR Director της Parimatch Tech, Μαριάννα Χατζηαντωνίου, σχολιάζοντας την επιτυχία της εταιρείας ανάφερε, «Αυτή η αναγνώριση σημαίνει πολλά για εμάς. Πιστεύουμε στους ανθρώπους. Στη φιλοσοφία μας, οι άνθρωποι είναι ο κεντρικός πυρήνας μας, ο οποίος μας ωθεί να γίνουμε μια πρώτη τεχνολογικά εταιρεία τυχερών παιχνιδιών. Η Parimatch Tech έχει αναπτύξει μια εταιρική κουλτούρα που μεταφέρει το πνεύμα του brand, εμπνέει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις και παρέχει άνετες συνθήκες εργασίας.»

Το brand της Parimatch ιδρύθηκε το 1994. Το 2017 η Parimatch, μια διεθνής εταιρεία με γραφεία σε επτά χώρες, αποφάσισε να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Κύπρο. Επίσης, η Parimatch Holding ανακοίνωσε την εξέλιξή της στην «Parimatch Tech» για να αναδείξει τη μετάβασή της από μια παραδοσιακή εταιρεία στοιχημάτων σε μια πλήρως ψηφιοποιημένη και εστιασμένη σε προϊόντα τεχνολογική επιχείρηση. Η Parimatch Tech είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων και θα συνεχίσει να προωθεί το  καθιερωμένο brand Parimatch παγκοσμίως, ενώ παράλληλα παρέχει λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ για τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας.

Η εταιρεία είναι γνωστή στην αγορά για το ευρύ φάσμα παροχών και προγραμμάτων ανάπτυξης που παρέχει στο προσωπικό της. Το πρόγραμμα ωφελημάτων μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, αποζημίωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, δωρεάν μεσημεριανό γεύμα καθημερινά, εσωτερικά μαθήματα Αγγλικών κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, σαλόνι με ηλεκτρονικά παιχνίδια και ποδοσφαιράκι και καινοτόμες ομαδικές και οικογενειακές εκδηλώσεις. Επιπλέον, την Άνοιξη του 2020, η Parimatch Tech πέρασε σε υβριδική τηλεργασία, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως. Εκτός από τις μάσκες και τα αντισηπτικά που χορήγησε στο προσωπικό της, τις τακτικές απολυμάνσεις των γραφείων και τη διενέργεια covid tests, η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού φρόντισε να διοργανώσει διάφορα εικονικά και ομαδικά παιχνίδια για το προσωπικό, για να κρατήσει αμέριστο το ενδιαφέρον τους και να νιώθουν ακόμη και στις στιγμές καραντίνας μέλη της οικογένειας Parimatch.

Η Parimatch Tech είναι ένα από τα πιο πετυχημένα παραδείγματα υιοθέτησης της φιλοσοφίας που το Great Place to Work® ονομάζει το FOR ALL Model. Η φιλοσοφία αυτή προνοεί ότι οι θετικές εμπειρίες των εργαζομένων πρέπει να ισχύουν για όλες τις διαφορετικές ομάδες εργαζομένων. Με μία πολυπολιτισμική σύνθεση η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα, και το ίδιο ‘’σπίτι’’ για όλους τους εργαζομένους.