Αρχική Τελευταία Νέα Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Ιδρύματος «Σοφία...

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά»

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, στηρίζει το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά» με σκοπό να προσφέρει εξ’ ολοκλήρου τη σίτιση των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Χοιροκοιτίας, του οποίου η κουζίνα είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με χρηματοδότηση της Εταιρείας.

Στο πλαίσιο του ετήσιου στρατηγικού σχεδιασμού, που εμπίπτει στην πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού χορήγησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Ιδρύματος, προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, εξοπλίζοντας πλήρως την κουζίνα όπου εργάζονται εθελοντικά άνεργες μητέρες παιδιών που φοιτούν στο σχολείο. Παράλληλα, εξασφαλίζει τα υλικά για την παρασκευή του γεύματος όλων των παιδιών ανεξαιρέτως, για ολόκληρη τη σχολική χρονιά.

Το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδία» ιδρύθηκε το 2008 από ομάδα εθελοντών, στοχεύοντας στην καταπολέμηση φτώχιας των παιδιών και συνεχίζει το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρων» για έβδομη, συνεχόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα έχει ήδη ενταχθεί σε 16 ολοήμερα δημοτικά σχολεία και κάποια νηπιαγωγεία της Κύπρου.

Η συνεργασία που αναπτύσσει διαρκώς η Εταιρεία με διάφορα ιδρύματα και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, αποσκοπεί στη δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδιασμού διαχείρισης και επίλυσης διαφόρων κοινωνικών θεμάτων, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των κοινοτήτων και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Προηγούμενο άρθροΗ McDonald’s™ Κύπρου υποδέχεται το Παγκόσμιο McDelivery Night In με μια αποκλειστική συλλογή ρουχισμού και αξεσουάρ!
Επόμενο άρθροΔικηγόρος της Έφης Ηροδότου: Δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή