Αρχική BusinessNews ICTS: Εργοδότης προτίμησης με πολλά ωφελήματα

ICTS: Εργοδότης προτίμησης με πολλά ωφελήματα

Στο ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα στηρίζεται η πολυεθνική εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας ICTS.

Με 10 χρόνια παρουσίας στη Κύπρο, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο, έναν εργοδότη προτίμησης, ο οποίος παρέχει πολλά ωφελήματα και ολοκληρωμένο σύστημα αμοιβών, καλύπτοντας αργίες και φιλοδωρήματα.

Είναι μια κορυφαία εταιρεία – εργοδότης στην τυπικότητα, τη νομιμότητα απέναντι στη νομοθεσία, τον επαγγελματισμό και το εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων της. Αποτελεί, μια μοναδική εταιρεία του κλάδου φύλαξης που παρέχει σε όλη τη χώρα ευκαιρίες εργοδότησης και συνεχείς αναβαθμίσεις, δυνατότητα εξέλιξης και προαγωγής. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, παρέχει το πιο ανταγωνιστικό πακέτο ωφελημάτων και μπόνους, το πιο σταθερό περιβάλλον εργοδότησης με επικεφαλής που καθοδηγούν σε κάθε βαθμίδα και συνεχείς ευκαιρίες για επικοινωνία με προϊσταμένους κι επιπλέον, διευκολύνσεις μέσω προπληρωμών και δανείων.

Στόχος της είναι να φροντίζει πάντοτε για την ασφάλεια του προσωπικού της. Είναι ένα ειδικό επάγγελμα που παρέχει τις σωστές στολές και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Η ICTS αποτελεί τη μοναδική ίσως εταιρεία του κλάδου της που προσφέρει συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό της, το οποίο έχει αναδείξει, σε ελεγκτές ασφαλείας, screeners.

Πελάτες της ΙCTS είναι μερικές από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν ποτέ στην Κύπρο, όπως: Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, VTT Vasiliko, DP World, Technip,  Exxon Mobil, ΕΝΙ, Emirates, Qatar Airways, Rossiya και Aegean Airlines, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες περισσότερες σημαντικές επενδύσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν.    

Η εταιρεία σήμερα εργοδοτεί 520 άτομα και στόχος για το 2019 είναι η ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού της.