Αρχική BusinessNews ICTS: Δώρα – ανταμοιβές στους εργαζόμενους της

ICTS: Δώρα – ανταμοιβές στους εργαζόμενους της

Η ICTS ηγέτης στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών ασφαλείας σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων ανακοινώνει ένα νέο πακέτο οικονομικών ανταμοιβών.

 

 

Η φιλοσοφία της ICTS στην παροχή υπηρεσιών βασίζεται στην ομαδική δουλειά. Η εταιρία μας προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο εκτιμά τους εργαζόμενους και στο οποίο τους δίνεται η ευκαιρία να επιτύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους.

Οι επόμενοι μήνες αναμένονται να είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί καθώς η εισροή των τουριστών υπολογίζεται να αυξηθεί κατακόρυφα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στα πλαίσια αυτά θέλοντας να προσδώσουμε ακόμα ένα κίνητρο στο προσωπικό μας, ανταμείβουμε τους εργαζόμενους μας με νέα πακέτα πρόσθετων ανταμοιβών.

Συγκεκριμένα από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο θα ισχύουν τα εξής:

  • Για τους Screeners θα δοθεί πρόσθετη ανταμοιβή 50σεντ την ώρα δηλαδή από €5,20 την ώρα θα ανεβεί στα €5,70 την ώρα για κάθε μήνα.
  • Επιπρόσθετα, θα παραχωρηθεί Δώρο 20σεντ την ώρα σε όλους τους ελεγκτές ασφαλείας για τους μήνες Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο σε όλο το προσωπικό της εταιρίας. Το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί και για τους Screeners κάτι που σημαίνει ότι η πρόσθετη ανταμοιβή θα φτάσει τα 70σεντ την ώρα.

Η ICTS όμως σκέφτεται και όσους επιθυμούν να έρθουν να εργαστούν στην οικογένειά της. Έτσι:

  1. Η εκπαίδευση απόκτησης άδειας προσωπικού ασφαλείας που κοστίζει €100 καθώς και η άδεια φύλακα που κοστίζει €200 θα προπληρώνεται από την εταιρία μας και θα αποκόπτεται σε δύο μηνιαίες δόσεις μετά την επίσημη πρόσληψη.
  2. Όσοι προχωρήσουν σε εκπαίδευση για απόκτηση άδειας φύλακα και αποκτήσουν την απαραίτητα πιστοποίηση από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας (ΤΠΑ) τότε η εταιρία θα τους παρέχει δώρο €150 για τον πρώτο μήνα εργασίας τους στην εταιρία.

Η ICTS βρίσκεται πάντα δίπλα στον εργαζόμενο της, επιβραβεύοντας τον καθένα ξεχωριστά για την πολύτιμη συμβολή του, καθώς κάθε εργαζόμενος της ICTS λειτουργεί ως Πρεσβευτής του ονόματος της εταιρίας.