Αρχική Τελευταία Νέα Ημέρες Καριέρας στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία στο ΤΕΠΑΚ

Ημέρες Καριέρας στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία στο ΤΕΠΑΚ

Το Τμήμα Δημόσιας Επικοινωνίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργάνωσε την 1η Δεκεμβρίου 2021 την πρώτη από τις  «Ημέρες Καριέρας» για τη διασύνδεση των φοιτητών του με την αγορά εργασίας.

Οι φοιτητές του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, η οποία επικεντρώθηκε στις θεματικές περιοχές της Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας και Πολιτικής Επικοινωνίας.

Τη συζήτηση συντόνισαν ο Καθηγητής Νικόλας Τσαπατσούλης, Συντονιστής του τμήματος Δημόσιας Επικοινωνίας, και η Υποψήφια Διδάκτορας Παντελίτσα Γέριμου.

Συμμετείχαν οι απόφοιτοι της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης:

–    Λυδία Δημοσθένους – Marketing Administrator, RCB Bank

–   Σοφία Θεοδόση  – Senior Account Executive, Summercliff

–   Νίκανδρο Ιωαννίδη – Διδακτορικό φοιτητή στο Universitat Pompeu Fabra

–   Χιόνα Καούνα – Υπεύθυνη Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Υπεύθυνη Προστασίας προσωπικών Δεδομένων στην εταιρεία 24evexia

–    Μαριάννα Μάρκου – Creative Director, The Jammies Creative

Στη συζήτηση οι απόφοιτοι της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης αναφέρθηκαν στην χρησιμότητα των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απέκτησαν, μέσα από τις ερευνητικές δραστηριότητες και την πρακτική άσκηση που τους προσέφερε η Σχολή, τόσο στην εύρεση εργασίας όσο και στην περαιτέρω ανέλιξή τους σε υψηλόβαθμες θέσεις εργασίας.

Η εσπερίδα ολοκληρώθηκε με ομιλία της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Blackbook Agency Ltd, Ελευθερίας Βοσκαρίδου, η οποία παρουσίασε έργα ψηφιακού μάρκετινγκ που έχει αναλάβει η εταιρεία της και αναφέρθηκε στις γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που πρέπει να έχουν όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Φωτογραφία: Ο Συντονιστής του Τμήματος Δημόσιας Επικοινωνίας Καθηγητής Νικόλας Τσαπατσούλης μαζί με την Υποψήφια Διδάκτορα Παντελίτσα Γερίμου  συντονίζουν τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στις Ημέρες Καριέρας με συμμετέχοντες  τους: Λυδία Δημοσθένους -Marketing Administrator, RCB Bank, Σοφία Θεοδόση  – Senior Account Executive, Summercliff , Νίκανδρο Ιωαννίδη – Διδακτορικό φοιτητή στο Universitat Pompeu Fabra, Χιόνα Καούνα Υπεύθυνη Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Υπεύθυνη Προστασίας προσωπικών Δεδομένων στην εταιρεία 24evexia και την Μαριάννα Μάρκου – Creative Director, The Jammies Creative