Αρχική Τελευταία Νέα Καιρός: Μεμονωμένες βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Μεμονωμένες βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που στα νότια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και αργότερα, κυρίως στα βόρεια, πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Tην Τετάρτη αρχικά, αναμένεται μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα παράλια, ενώ αργότερα μεμονωμένες βροχές αναμένονται στα ορεινά και πιθανό σε περιοχές του εσωτερικού. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.