Αρχική Τελευταία Νέα Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού μετά από τροχαία...

Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού μετά από τροχαία σύγκρουση

08:50 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, κανονικά συνεχίζει πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όπου νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, σε σημείο στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, μετά από τροχαία σύγκρουση, παρατηρήθηκε συμφόρηση της τροχαίας κίνησης.

Η τροχαία σύγκρουση, μεταξύ τεσσάρων οχημάτων, σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί, σε σημείο παρά την έξοδο προς Άγιο Συλά. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό, καθώς και για μετακίνηση των τεσσάρων οχημάτων εκτός του δρόμου.

Τα τέσσερα οχήματα μετακινήθηκαν εκτός δρόμου, ωστόσο λόγω της αυξημένης πρωινής τροχαίας κίνησης, σημειώθηκε συμφόρηση της κυκλοφορίας προς Λεμεσό, ενώ την ίδια ώρα γίνονταν εξετάσεις στη σκηνή, για να διαφανούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν γύρω στις 8.00 το πρωί, με την κυκλοφορία να συνεχίζει πλέον κανονικά.

Προηγούμενη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ανέφερε πως συμφόρηση της τροχαίας κίνησης πατατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο προς Άγιο Σιλά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης τεσσάρων αυτοκινήτων, που σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί της Πέμπτης.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα οχήματα έχουν ήδη μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητόδρομου, με τις δύο λωρίδες του δρόμου να είναι ανοιχτές για την κυκλοφορία. Ωστόσο λόγω της τροχαίας συμφόρησης και των εξετάσεων που γίνονται από μέλη της Αστυνομίας για τις συνθήκες πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, που προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Δύο πρόσωπα έχουν προληπτικά παραληφθεί από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις.