Αρχική Τελευταία Νέα Καταδίωκαν 17χρονο από την Ανεξαρτησίας… μέχρι και τη Χοιροκοιτία!

Καταδίωκαν 17χρονο από την Ανεξαρτησίας… μέχρι και τη Χοιροκοιτία!

Ένας 17χρονος μοτοσικλετιστής βρέθηκε στο επίκεντρο μιας ταραχώδους καταδίωξης τα ξημερώματα στην περιοχή της Λεμεσού, καθώς έκανε σειρά από τροχαίες παραβάσεις που οδήγησαν σε μια επίμονη πορεία από την οδό Ανεξαρτησίας μέχρι την Χοιροκοιτία, προτού τελικά συλληφθεί από την αστυνομία.

 

Οι αναφορές αναφέρουν πως γύρω στις 1:30 τα μεσάνυχτα, αστυνομικός της ομάδας Ζ προσπάθησε να ελέγξει έναν οδηγό μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού στην οδό Ανεξαρτησίας, με τον 17χρονο να οδηγεί χωρίς κράνος και έναν συνοδηγό με κράνος.

Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του αστυνομικού, ο νεαρός οδηγός πυροδότησε μια αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων, οδηγώντας σε μια καταδίωξη που κατέληξε κοντά στην Χοιροκοιτία. Καθ’ όλη τη διάρκεια, ο 17χρονος διέπραξε πολλαπλές τροχαίες παραβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης κόκκινων φαναριών και της υπέρβασης των ορίων ταχύτητας.

Σε ένα στάδιο, ο συνοδηγός εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα, πετώντας το κράνος του προς τον αστυνομικό, πριν διαφύγει. Με την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων, ο νεαρός συνελήφθη τελικά λίγο πριν φτάσει στη Χοιροκοιτία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας και οδηγείτο χωρίς ασφάλεια ή άδεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγες ώρες πριν από το επεισόδιο, ο ίδιος έφηβος είχε εντοπιστεί να οδηγεί άλλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην περιοχή της μαρίνας Λεμεσού, με και τις δύο περιπτώσεις να καταλήγουν στην κατάσχεση του οχήματος και την παράδοση του ανηλίκου σε συγγενικό του πρόσωπο.