Αρχική Τελευταία Νέα KitasWeather: Ηλιόλουστος και σχετικά θερμός για την εποχή ο καιρός τις επόμενες...

KitasWeather: Ηλιόλουστος και σχετικά θερμός για την εποχή ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Oι θερμοκρασίες γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα συνεχίζουν και σήμερα Τρίτη ενώ από αύριο Τετάρτη, λίγο πιο θερμή αέρια μάζα θα επηρεάσει την περιοχή μας, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο και να κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Μέχρι και περίπου τα τέλη αυτής της εβδομάδας, η θερμοκρασία φαίνεται να σταθεροποιείται σε επίπεδα λίγο πιο πάνω από τα κανονικά ενώ τάση πτώσης της θερμοκρασίας φαίνεται την ερχόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά τις βροχές, δεν αναμένεται κάτι μέχρι τουλάχιστον το Σάββατο.

Σήμερα Τρίτη, οι θερμοκρασίες αναμένεται να παραμείνουν γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, με την θερμοκρασία να φτάνει γύρω στους 29-31 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 26-30 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής). Παράλληλα, σήμερα Τρίτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Aύριο Τετάρτη, λίγο πιο θερμή αέρια μάζα θα επηρεάσει την περιοχή μας, ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν γύρω στους 32-34 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 28-33 στα παράλια (αναλόγως περιοχής).

Από την Πέμπτη και μέχρι τουλάχιστον τα τέλη αυτής της εβδομάδας, η θερμοκρασία φαίνεται να σταθεροποιείται σε επίπεδα λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή, φτάνοντας γύρω στους 32-34 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 28-32 στα παράλια (αναλόγως ημέρας και περιοχής).