Αρχική Τελευταία Νέα KitasWeather: Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει ο καιρός μέχρι την Κυριακή – Πιθανότητα...

KitasWeather: Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει ο καιρός μέχρι την Κυριακή – Πιθανότητα αλλαγής την ερχόμενη εβδομάδα

Mετά την μικρή άνοδο που σημείωσε η θερμοκρασία χθες Τετάρτη, η θερμοκρασία σταθεροποιείται μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την ερχόμενη εβδομάδα φαίνεται τάση αλλαγής του καιρού, με κύριο χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας ενώ παράλληλα, αρχίζουν να εμφανίζονται και κάποιες πιθανότητες βροχής.

Χθες Τετάρτη, η θερμοκρασία σημειώσε άνοδο σε αρκετές περιοχές του νησιού, με την μέγιστη θερμοκρασία να φτάνει τους 34 βαθμούς Κελσίου στον Κόρνο.

Σήμερα Πέμπτη, ο κυρίως ηλιόλουστος καιρός συνεχίζει ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, η οποία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάνει γύρω στους 31-33 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και γύρω στους 27-32 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής).

Αύριο Παρασκευή και μέχρι τα τέλη αυτής της εβδομάδας, ο κυρίως ηλιόλουστος καιρός θα συνεχίσει με εξαίρεση την Κυριακή όπου θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και υψηλές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα συνεχίσει να κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή, φτάνοντας γύρω στους 31-33 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 27-32 στα παράλια (αναλόγως περιοχής).

Τάση αλλαγής του καιρού φαίνεται με τα μέχρι τώρα στοιχεία για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς αδύναμη σφήνα ύφεσης θα κινηθεί προς την περιοχή μας από το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας, αφού θα εκτοπίσει τις σχετικά θερμές αέριες μάζες ανατολικότερα ενώ παράλληλα παρατηρούνται κάποιες χαμηλές πιθανότητες βροχής. Το Kitasweather παρακολουθεί την εξέλιξη.