Αρχική Τελευταία Νέα Κολύμπησαν και φέτος για τους Μικρούς Ήρωες και έστειλαν ξανά ηχηρό μήνυμα...

Κολύμπησαν και φέτος για τους Μικρούς Ήρωες και έστειλαν ξανά ηχηρό μήνυμα ελπίδας

Για άλλη μια χρονιά την 7η συνεχόμενη άπαντες που βρέθηκαν στην εκδήλωση «Κολυμπάμε με τους ΟΥΚ Κύπρου και Ελλάδας για τους Μικρούς Ήρωες” που πραγματοποίηθηκε στην Ακτή Ολυμπίων, στη Λεμεσό έστειλαν μηνύματα ζωής.

Ο εμπνευστής του ιδρύματος Μικροί Ήρωες, Ευρωβουλευτής, Λουκάς Φουρλάς, οι ΟΥΚ Κύπρου και Ελλάδας και πολλοί εθελοντές κολύμπησαν, τονίζοντας ότι κανένα παιδί δεν πολεμάει μόνο του τον καρκίνο.

Πλέον η συγκεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιείται εδώ και επτά χρόνια έχει καταστεί θεσμός και φυσικά έχει την έμπρακτη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου, της Εθνικής Φρουράς αλλά και των CYjetski.

Το σύνθημα έδωσε o Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου και το παρών τους έδωσαν, μεταξύ άλλων, Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η Υφυπουργός Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης.

Και φέτος ο στόχος δεν ήταν άλλος από την προσπάθεια στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης των παιδιών που δίνουν την δική τους “μάχη” στο Παιδογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, αλλά και των οικογενείων τους οι οποίες βρίσκονται στο εξωτερικό για τις θεραπείες των παιδιών τους.

Παράλληλα με το κολύμπι θα πραγματοποιηθεί και η «Πορεία Αγάπης» κατά μήκος της παραλίας μέχρι την αποβάθρα του παλιού λιμανιού Λεμεσού.