Αρχική Τελευταία Νέα ΚΥΦΑ: Κονσέρτο στο ελικοδρόμιο Λεμεσού

ΚΥΦΑ: Κονσέρτο στο ελικοδρόμιο Λεμεσού

Μια μαγευτική βραδιά αναμένεται να περάσουν όσοι βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης 22ας Σεπτεμβρίου στην μαρίνα της Λεμεσού.
 
Για πρώτη φορά στα χρονικά, θα πραγματοποιηθεί κονσέρτο υψηλού επιπέδου με ξένους και Κύπριους καλλιτέχνες στο χώρο του ελικοδρόμιου της μαρίνας. Ο χώρος θα διαμορφωθεί μοναδικά, θα φωταγωγηθεί με κεριά και φώτα και το φως του φεγγαριού θα προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα με την θέα της θάλασσας, και της πόλης. 
 
Η διεθνούς φήμης μουσικός Tatiana Stupak παρουσιάζει το open-air concert:  “Music from the Heart” για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για οικονομική στήριξη του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων του AIDS/HIV (ΚΥΦΑ). 
 
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΥΦΑ Στέλλα Μιχαηλίδου, το κέντρο ιδρύθηκε την 1ην Δεκεμβρίου του 2000 και είναι ένα αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο. Το Κ.Υ.Φ.Α είναι μία εθελοντική οργάνωση που έχει σκοπό την συμπαράσταση και την υποστήριξη προς τους φορείς του AIDS και τις οικογένειες τους. Επίσης στοχεύει στην καταπολέμηση της προκατάληψης, της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου στον πόνο των συνανθρώπων μας. Αποβλέπει στην πρόληψη της εξάπλωσης του ιού του AIDS. Το Κέντρο λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των εθελοντών του μέσα στα πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και της απόλυτης εχεμύθειας.
 
Το κονσέρτο που θα αποτελεί μέρος της φαντασμογορικής βραδιάς θα αρχίσει στις 20.00 το βράδυ, προηγουμένως στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί κοκτέιλ-δεξίωση για φωτογράφηση και γνωριμία με τους διοργανωτές και τους μουσικούς.
 
Για την μεταφορά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ελικοδρομίου της μαρίνας Λεμεσού, θα υπάρχουν ειδικά λεωφορεία στην κεντρική είσοδο της μαρίνας Λεμεσού, έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων «Τρακασόλ». 
 
Στο κονσέρτο θα παίξουν οι μουσικοί:
 
• Tatiana Stupak (Piano, Russia)
• Anastasia Maximova (Soprano, Russia)
• Olivera Rialas (Violin, Serbia) 
• Fabio Cavaggion (Cello, Italy)
• Teodoro DeCastillo (Tenor, Italy)
• Katerina Parpouna (Saxophone, Cyprus).
 
Η εκδήλωση που θα παρουσιαστεί Ελληνικά, Ρωσικά και Αγγλικά τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας,  Άντρης Αναστασιάδη και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS στη Κύπρο – Κ.Υ.Φ.Α.
Παρουσιάστρια της βραδιάς στην ελληνική γλώσσα θα είναι η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Άννα-Μαρία Ευτυχίου και στην ρωσική γλώσσα ο παρουσιαστής Pavlos Druzin.
Tην εκδήλωση χορηγεί ο Igor Dzigora. Τιμή Εισιτηρίου: 25 euro.
Περισσότερες Πληροφορίες: 99 575074 / 99 140240
 
Σχετικός σύνδεσμος: