Αρχική Τελευταία Νέα Κύπρος: Χειριστής ρυμουλκού χτύπησε τροχονόμο επειδή τον έγραψε

Κύπρος: Χειριστής ρυμουλκού χτύπησε τροχονόμο επειδή τον έγραψε

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος τροχονόμου του Δήμου Πάφου, διερευνά η Αστυνομία Πάφου μετά από καταγγελία που έγινε χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες στις 17:50 τροχονόμος του Δήμου Πάφου, ηλικίας 37 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ίδια μέρα, γύρω στις 14:30 στην οδό Αλέξανδρου Υψηλάντη στην Πάφο εκτελώντας τα καθήκοντά του, εντόπισε ένα ρυμουλκό όχημα σταθμευμένο παράνομα πάνω σε πεζοδρόμιο.

Ο παραπονούμενος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, προσπάθησε να εντοπίσει τον οδηγό και να του ζητήσει να το μετακινήσει για να μην εμποδίσει την ομαλή κυκλοφορία, αλλά και για να μην χρειαστεί να του εκδώσει εξώδικο πρόστιμο. Το σημείο εκείνη την ώρα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, προσέγγισε ένας νεαρός, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον τροχονόμο και ακολούθως, όπως κατέθεσε, τον κτύπησε στο κεφάλι στο οποίο φορούσε κράνος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο παραπονούμενος από το χτύπημα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη και περαιτέρω εξετάσεις. Από εξετάσεις που ακολούθησαν από τον επι καθήκοντι ιατρό στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο παραπονούμενος δεν φέρει οποιαδήποτε εμφανή εξωτερική κάκωση και πήρε εξιτήριο.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του ρυμουλκού είναι νεαρός ηλικίας 22 ετών μόνιμος κάτοικος Πάφου. Η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων υπέβαλε αίτημα στο Δικαστήριο για έκδοση εντάλματος σύλληψής του, κάτι που κρίθηκε ως μη αναγκαίο. Η Αστυνομία, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, αναζητεί τον νεαρό ο οποίος αναμένεται όταν εντοπιστεί να κληθεί στο Τμήμα για ανάκριση και για τα περαιτέρω.