Αρχική Τελευταία Νέα Κύπρος: Σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια των γονιών και της...

Κύπρος: Σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια των γονιών και της συζύγου του

Ασήμαντη αιτία πίσω από το φονικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε οικία στην Πέγεια, με θύμα τον 43χρονο Στυλιανό Στυλιανού και δράστη τον 50χρονο κουνιάδο του. Μια ασήμαντη αιτία που ήταν η αφορμή για να καταλήξει η οικογενειακή συνεστίαση σε αιματοχυσία..

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 22:30, όπου τα μέλη της οικογένειας είχαν συγκεντρωθεί στην οικία του θύματος για οικογενειακό γεύμα. Σε κάποια στιγμή, η αδελφή του θύματος είχε μια διαφωνία με τον σύζυγό της, η οποία δεν αφορούσε σοβαρό ζήτημα.

Ωστόσο, η διαφωνία ήταν πιο έντονη και επενέβη ο δράστης, δηλαδή ο κουνιάδος του θύματος, με τον οποίο το θύμα πιάστηκε στα χέρια.

Παρενέβησαν τρίτοι και κατάφεραν να τους χωρίσουν, όμως σε κάποια στιγμή ο 50χρονος δράστης εγκατέλειψε την οικία της αδελφής του, μετέβη στη δική του που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και επέστρεψε πίσω, έχοντας στα χέρια του κυνηγετικό όπλο. Τότε ο 50χρονος, πάτησε τη σκανδάλη και πυροβόλησε τον κουνιάδο του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει νεκρός μπροστά στα μέλη της οικογένειάς του.

Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και λίγο αργότερα μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο για περίθαλψη, αφού έφερε τραύματα. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε σχετικά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του.

Ο δράστης, σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Σημειώνεται πως το θύμα καταλείπει ένα ανήλικο παιδί.