Αρχική Τελευταία Νέα Κύπρος-Τραγωδία: Νεκρή 15χρονη σε θάλασσα

Κύπρος-Τραγωδία: Νεκρή 15χρονη σε θάλασσα

Τραγωδία σημειώθηκε στη θάλασσα της Λάρνακας το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένα 15χρονο κορίτσι που είχε πάει για κολύμπι βρέθηκε νεκρό. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε αναίσθητο λίγο μετά τις 4 σε θαλάσσια περιοχή της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, λήφθηκε πληροφορία για νεαρή λουόμενη σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λάρνακας. Το ΚΣΕΔ κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της ναυαγοσωστικής μονάδας της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ, καθώς και πεζό περίπολο της ΑΔΕ Λάρνακας.

Η νεαρή ανασύρθηκε αναίσθητη από τα πληρώματα των διασωστικών σκαφών και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο που είχε κληθεί στην ακτή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η νεαρή παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της».

Αν και οι ενδείξεις δείχνουν πνιγμό, τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης νεαρής θα καθοριστούν από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της.

Η τραγική είδηση του θανάτου της ανήλικης βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία.