Αρχική Τελευταία Νέα Οριστικό «όχι» για το La Casa De Papel από το Καρναβάλι Λεμεσού

Οριστικό «όχι» για το La Casa De Papel από το Καρναβάλι Λεμεσού

Οριστικά εκτός του Καρναβαλιού της Λεμεσού παραμένει το θέμα La Casa De Papel το οποίο δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή σε οποιαδήποτε μορφή, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού στη συνεδρία της 22ας Νοεμβρίου. Ουσιαστικά πρόκειται για επικύρωση της απόφασης που έλαβε η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου σε προγενέστερο στάδιο. 

Αυτό επιβεβαίωσε η υπεύθυνη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού κ. Σκεύη Αντωνιάδου στο philenews, επισημαίνοντας μάλιστα ότι στους όρους και κανονισμούς των συμμετοχών στο Καρναβάλι Λεμεσού, σημειώνεται ότι δεν γίνονται αποδεκτές ομάδες οι οποίες εμπεριέχουν στη θεματολογία τους αναπαριστούν βία, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για μια στολή που συμπεριλαμβάνει, κουκούλα, μάσκα και όπλο.

Τόνισε μάλιστα ότι προέχει η ασφάλεια των καρναβαλιστών και των παρεβρισκομένων στις εκδηλώσεις αλλά και στην παρέλαση του Καρναβαλιού της Λεμεσού ενώ στόχος είναι να διατηρείται ο επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών στις ομάδες που ανέρχεται στα 500 άτομα και εξαιτίας της δημοτικότητας του συγκεκριμένου θέματος, εύκολα θα μπορούσε να προσελκύσει πολύ μεγαλύτερους αριθμούς με αποτέλεσμα να παραβούν τους κανονισμούς. 

Πηγή: philenews