Αρχική Τελευταία Νέα Για δράκαινες καταγγέλλουν οι λουόμενοι στην παραλία Lady’s Mile

Για δράκαινες καταγγέλλουν οι λουόμενοι στην παραλία Lady’s Mile

Μετά τα κρούσματα με μέδουσες στην παραλία του Lady’s Mile στη Λεμεσό την εμφάνισή τους έκαναν και οι δράκαινες όπως καταγγέλλουν λουόμενοι – Πολίτης καταγγείλει περιστατικό που συνέβη χθες – Καμία επίσημη αναφορά ή καταγγελία ενώπιον του Τμήματος Αλιείας

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει γυναίκα από τη Λεμεσό σχετικά με κρούσματα δράκαινας στην παραλία του του Lady’s Mile. Όπως ισχυρίζεται σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθημερινά σημειώνονται 6-7 περιστατικά με τσιμπήματα δράκαινας. Στην ανάρτηση της μάλιστα αναφέρει πως οι ναυαγοσώστες την βοήθησαν μέχρι να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική αφού ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Όσοι φίλοι έχετε σκοπό να επισκεφτείτε την παραλία Lady’s Mile στη Λεμεσό, φροντίστε να μπείτε στη θάλασσα με ειδικά παπούτσια. Κυρίως τα μικρά παιδιά. Χθες έπεσα θύμα δράκαινας και ο πόνος ήταν πραγματικά απερίγραπτος και συνεχόμενος. Οι 2 ναυαγοσώστες που με βοήθησαν (τους ευχαριστώ πολύ) μέχρι να πάω για ενέσεις (Αντισταμινικό – Κορτιζόνη), μας είπαν πως υπάρχουν κρούσματα. Κάτι που μας επανέλαβε και το ιατρικό προσωπικό (τους ευχαριστώ επίσης) των Πρώτων Βοηθειών της Πολυκλινικής Υγεία. Καθημερινά 7 περίπου περιστατικά, τα 6 από τη συγκεκριμένη παραλία».

Συνέχεια στο cyprustimes.com