Αρχική Τελευταία Νέα Σε διαβουλεύσεις με επενδυτές για το γκολφ στη Λεμεσό η Lanitis Golf

Σε διαβουλεύσεις με επενδυτές για το γκολφ στη Λεμεσό η Lanitis Golf

Σε διαβουλεύσεις με επενδυτές για την οικιστική ανάπτυξη καθώς για εγκαταστάσεις γηπέδου γκολφ στην περιοχή Φασούρι στη Λεμεσό βρίσκεται η Lanitis Golf Public Co Ltd. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τα χρονοδιαγράμματα για τις εργασίες που ακολουθούν των αδειών οικοδομής μετατίθενται χρονικά αναλόγως.
 
Όπως αναφέρεται, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά από το Πληροφοριακό Έγγραφο Εισαγωγής (2014), λόγω του γεγονότος ότι το 2014 η Lanitis Golf Public Co Ltd είχε υποβάλει αναθεωρημένα σχέδια για το Master Plan του έργου.
Τον Μάρτιο του 2017 η Lanitis Golf Public Co Ltd έλαβε τροποποιημένες πολεοδομικές άδειες για την δημιουργία γηπέδου γκολφ και τον διαχωρισμό αναπτύξεως 501 οικοπέδων για οικιστική ανάπτυξη καθώς επίσης και τις εγκαταστάσεις του γηπέδου γκολφ, αυξάνοντας το συνολικό δομήσιμο εμβαδόν από 100.000 στις 150.000 τετραγωνικά μέτρα. Αργότερα, τον Ιούλιο του 2019 εξασφάλισε άδεια οικοδομής για το διαχωρισμό των οικοπέδων και την κατασκευή του γηπέδου γκολφ και του clubhouse.