Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ανυπολόγιστες ζημιές σε θερμοκήπιο λόγω ανεμοστρόβιλου – «Μέσα σε πέντε λεπτά...

Λεμεσός: Ανυπολόγιστες ζημιές σε θερμοκήπιο λόγω ανεμοστρόβιλου – «Μέσα σε πέντε λεπτά το κατάστρεψε»

Ο 32χρονος γεωπόνος, Ραφαήλ Νικολάου, ο οποίος ασχολείται μόνο με τη γεωργία και καλλιεργεί δίαφορα οπωροκηπευτικά, είδε μέσα σε πέντε λεπτά όπως ανέφερε κι ο ίδιος σε ανάρτηση του να καταστρέφονται οι κόποι του.

Ο Ραφαήλ Νικολάου σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναφέρε ότι, ανεμοστρόβιλος κατάφερε να καταστρέψει το θερμοκήπιο του προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές στην Μονή που βρίσκεται στην επαρχία της Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ είπε: «Ήμουν εδώ και το είδα με τα μάτια μου, έτρεξα να βάλω τα μωρά στο σπίτι γιατί φοβήθηκα μήπως γίνει κανένα κακό. Μόλις γύρισα πίσω, είδα το θερμοκήπιο να πετάει στον αέρα. Η κατασκευή του θερμοκηπίου κόστισε περίπου 30.000 ευρώ και μέσα σε πέντε λεπτά, οι κόποι μιας ζωής καταστράφηκαν».

Ο κοινοτάρχης της Μονής κ.  κ. Ευρυπίδου Γεώργιος σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στο Omegalive.com.cy δήλωσε, «ο ανεμοστρόβιλος σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες ενώ ο ίδιος ενημερώθηκε λίγο αργότερα, μεριμνούμε να επικοινωνήσουμε το συμβάν στον Έπαρχο ώστε, να εξεταστεί».