Αρχική Τελευταία Νέα Η Λεμεσός απέτινε ελάχιστο φόρο τιμής στους αθλητές του ΓΣΟ και της...

Η Λεμεσός απέτινε ελάχιστο φόρο τιμής στους αθλητές του ΓΣΟ και της πατρίδας μας

Σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης(6/9) στην Λεμεσό, ο Δήμος Λεμεσού με σεβασμό και συγκίνηση απέτινε ελάχιστο φόρο τιμής στους αθλητές του ΓΣΟ και της πατρίδας μας γενικότερα που διαχρονικά συμμετείχαν στους αγώνες του Έθνους, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που ανεγέρθηκε προς τιμήν τους στο χώρο του Φυτιδείου Αθλητικού Κέντρου ΓΣΟ.

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Φίλιππος Γιαπάνης, τελέστηκαν από την Πρόεδρο της Βούλης, κα Αννίτα Δημητρίου, τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη, τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και την δωρήτρια του έργου κα Μαρία Γιωργαλλίδη.

Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση τίμησε με την εντυπωσιακή της εμφάνιση η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Γιώργου Κρασίδη, με τον Γιώργο Ιωάννου στην ερμηνεία.

Της όλης εκδήλωσης προηγήθηκε η αφή της φλόγας που έφεραν από τα φυλακισμένα μνήματα δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου» και τρισάγιο από τον Αρχιμανδρίτη Φιλόθεο της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.