Αρχική Εκδηλώσεις Λεμεσός: «Δώσαμε αίμα για να χαρίσουμε ζωή σε συνανθρώπους μας»

Λεμεσός: «Δώσαμε αίμα για να χαρίσουμε ζωή σε συνανθρώπους μας»

Το Ίδρυμα Μελέτης της Δημοκρατίας «Ανδρέας Αρμεύτης» εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους τους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, στα γραφεία του ιδρύματος στη Λεμεσό.

 

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος εις μνήμη του αείμνηστου αγωνιστή της δημοκρατίας Ανδρέα Αρμεύτη.

7I3A4878_Small.jpg

Το Ίδρυμα «Ανδρέας Αρμεύτης» στηρίζει τις προσπάθειες του Κέντρου Αίματος για κάλυψη των αναγκών σε αίμα, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο είναι αυξημένες λόγω των συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία της COVID-19. 

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα που προνοούνται για την αναχαίτιση της πανδημίας.

7I3A4868_Small.jpg

Το Ίδρυμα

Το Ίδρυμα Μελέτης της Δημοκρατίας «Ανδρέας Αρμεύτης» συστάθηκε από την οικογένεια του Ανδρέα Αρμεύτη το 2014, κατά τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη δολοφονία του στις 16/06/1974, και αποτελεί ένα επιστημονικό και κοινωνικό φορέα ο οποίος προάγει το δημοκρατικό φρόνημα του λαού και κυρίως της νέας γενιάς.

https://www.armeftisfoundation.com/

7I3A4842_Small.jpg

 

Προηγούμενο άρθροΔεύτερη ημέρα πάνω από 200 τα κρούσματα – Στο κόκκινο η θετικότητα στην Αμμόχωστο με πάνω από 1,50% – Ανεβαίνουν οι νοσηλείες
Επόμενο άρθροΣύσκεψη των επιδημιολόγων στο Προεδρικό – Επί τάπητος τα νέα δεδομένα