Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Εκδόθηκε ένταλμα – Kαταζητείται η 15χρονη για την επίθεση και ληστεία...

Λεμεσός: Εκδόθηκε ένταλμα – Kαταζητείται η 15χρονη για την επίθεση και ληστεία κατά 64χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού σχετικά με την υπόθεση ληστείας σε βάρος ενός 64χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος έπεσε θύμα μιας παγίδας στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και μια ανήλικη κοπέλα.

Γύρω στις 23:45 χθες το βράδυ, ενώ ο 64χρονος βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Λεμεσό, τον επισκέφθηκε μια νεαρή κοπέλα που είχε γνωρίσει πριν από μερικούς μήνες και του πρότεινε να βγουν για φαγητό. Μετά την αναχώρησή τους με το αυτοκίνητό του με προορισμό ένα ταχυφαγείο κοντά στο ξενοδοχείο, η κοπέλα τον οδήγησε σε ένα αδιέξοδο πίσω από το ξενοδοχείο, όπου θα περίμεναν τη 15χρονη φίλη της, την οποία επίσης γνώριζε ο 64χρονος.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η 15χρονη εμφανίστηκε με τρία ακόμα άτομα, ένα κορίτσι και δύο άντρες. Ένας από αυτούς ψέκασε τον 64χρονο με σπρέι και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ ένας από αυτούς του έκλεψε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε 5.500 ευρώ και την ταυτότητά του. Μετά από αυτό, όλα τα εμπλεκόμενα άτομα, συμπεριλαμβανομένης της κοπέλας που συνόδευε αρχικά τον 64χρονο, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία εξέδωσε λίγο αργότερα ένταλμα σύλληψης κατά της 15χρονης ανήλικης, την οποία κατονόμασε ο παραπονούμενος. Παρά τις προσπάθειες, η ανήλικη δεν εντοπίστηκε και πλέον καταζητείται στα πλαίσια της διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή, δεδομένου ότι σε αυτήν εμπλέκεται ανήλικη, και εργάζονται για να αποκαλύψουν όλες τις πτυχές της.