Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Επίθεση δέχτηκε Αστυνομικός!

Λεμεσός: Επίθεση δέχτηκε Αστυνομικός!

Μέλη της Αστυνομίας διενέργησαν περιπολίες και προχώρησαν σε ανακοπές και ελέγχους οχημάτων μεταξύ των ωρών 20:00 της 9ης Φεβρουαρίου και 06:00 της 12ης Φεβρουαρίου στη Λεμεσό. Εκλέχθηκαν επίσης περιοχές οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο με σκοπό την πρόληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος.

Συνολικά, ανακόπηκαν 388 οχήματα, ελέγχθηκαν 429 πρόσωπα και προέκυψαν 104 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, 32 τροχαίες υποθέσεις, μία σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη παραμονή στην Κυπριακή Δημοκρατία και κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ οχήματα. Έγιναν επίσης άλλοι 288 έλεγχοι για άλκοτεστ και προέκυψαν 36 καταγγελίες.

Την ίδια ώρα κατά τη διάρκεια των ελέγχων σε υποστατικά, μέλη του ΟΠΕ κατήγγειλαν ένα νυκτερινό κέντρο ενώ ερευνήθηκαν και πέντε υποστατικά. Εντοπίστηκαν μετά από τις έρευνες συνολικά 10 σεσημασμένα πρόσωπα που απασχόλησαν ξανά στο παρελθόν την Αστυνομία και ερευνήθηκαν. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων ανευρέθηκε ένα κλοπιμαίο όχημα και συνελήφθη ο οδηγός του. Συνελήφθη επίσης ακόμη ένα πρόσωπο για επίθεση εναντίον Αστυνομικού.