Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Καταγγελία ΣΟΚ από 17 χρόνη μαθήτρια – Κατήγγειλε ότι απήχθη...

Λεμεσός: Καταγγελία ΣΟΚ από 17 χρόνη μαθήτρια – Κατήγγειλε ότι απήχθη και κακοποιήθηκε από φρουρό ασφαλείας

Συγκλονίζει την Λεμεσό η καταγγελία της 17χρόνης μαθήτριας η οποία αποκάλυψε ότι απήχθη και υπέστη κακοποίηση από φρουρό ασφαλείας λυκείου της επαρχίας.

Η αναφορά είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής Alpha Ενημέρωση και συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο Ιάκωβο Ιακώβου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της 17χρονης κατήγγειλε στη διεύθυνση του σχολείου ότι η κόρη της είχε κρατηθεί αντίθετα προς τη θέλησή της στο σπίτι του 23χρονου φρουρού. Εκεί, όπως αποκάλυψε, υπέστη σειρά από απάνθρωπες επιθέσεις.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τις αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. Εκεί, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του για επτά ημέρες.

Από τις έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος εργάστηκε για επτά ημέρες στο Λύκειο όπου φοιτά η 17χρονη ως αντικαταστάτης-φρουρός ασφαλείας. Είχε μάλιστα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την εργοδότηση του, βεβαιώνοντας ότι δεν περιλαμβάνεται σε κανένα αρχείο που τηρείται από την Αστυνομία για θέματα παιδικής παρενόχλησης και πορνογραφίας.

Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Αρχηγείο Αστυνομίας.