Αρχική Πρόσωπα Λεμεσός: Μαθητές είδαν την δασκάλα τους έξι χρόνια μετά και “πνίγηκαν” στην...

Λεμεσός: Μαθητές είδαν την δασκάλα τους έξι χρόνια μετά και “πνίγηκαν” στην αγκαλιά της [BINTEO]

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο κυκλοφόρησε στα ΜΚΔ που δείχνει, την αγάπη των μαθητών προς μια εκπαιδευτικό η οποία φαίνεται αποτελεί πρότυπο για τους μαθητές της.

Συγκεκριμένα στο βίντεο δείχνει να βλέπουν τη δασκάλα τους, μετά από πολύ καιρό και συγκεκριμένα έξι ολόκληρα χρόνια και έτρεξαν κοντά της και “πνίγηκαν” κυριολεκτικά στην αγκαλιά της.

Το όλο περιστατικό έγινε στο Δημοτικό Σχολείο Πανιώτη στην Γερμασόγεια και έρχεται να μας διδάξει πολλά ως προς τι πρέπει να είναι ο εκπαιδευτικός απέναντι στον μαθητή.

Πάντως ο τρόπος που έπεσαν οι μαθητές στην αγκαλιά της δασκάλας τους, είναι όπως ακριβώς ένα παιδί στην αγκαλιά των γονιών του κι ο εκπαιδευτικός πρέπει και επιβάλλεται να είναι ο “δεύτερος γονιός” των μαθητών του.

Δείτε το βίντεο:

 

 

@martha_kanariΗ τελετή αποφοίτησης τους από το Δημοτικό Σχολείο Πανιώτη Γερμασόγειας, ήταν ακριβώς την ίδια μέρα με την τελική γιορτή του σχολείου μου. Εκ των πραγμάτων, ήταν αδύνατον να βρίσκομαι κοντά τους ! Είχα να τους δω από το 2017 και ήθελα όσο τίποτα να ζήσω μαζί τους τη στιγμή τους. “Δεν πειράζει κ Μάρθα…θα βρούμε τον τρόπο….Θα τους κάνουμε μια αλλη έκπληξη! Μεγαλύτερη! …και τον βρήκαμε τον τρόπο! …και τους κάναμε την έκπληξη! Σήμερα, στο πάρτυ αποφοίτησης τους! ..και ήταν τούτη η στιγμή, ίσως από τις ωραιότερες της ζωής μου! Σας λατρεύω μωρά μου που μεγαλώσατε και γίνατε σχεδόν αγνώριστα! Τιμή μου που υπήρξα δασκάλα σας! Καλή συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σας!❤️

♬ πρωτότυπος ήχος – Martha Kanari