Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός:Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Υπέκυψε στα τραύματα της η 47 γυναίκα

Λεμεσός:Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Υπέκυψε στα τραύματα της η 47 γυναίκα

Άλλη μία τραγωδία στην άσφαλτο διερευνούν τα μέλη της τροχαίας Λεμεσού.

Το θανατηφόρο δυστύχημα, σημειώθηκε στις 3 το απόγευμα στον δρόμο Τροόδους προς Λεμεσό πριν από την Άλασσα με θύμα την Μαρία Παστερκαμπ 47 ετών από την Ουκρανία με κυπριακή υπηκοότητα, μόνιμη κάτοικο Λάνιας.

Η οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να ανατραπεί το αυτοκίνητο και να ακινητοποιηθεί σε χαντάκι.

Η άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ φαίνεται από τις εξετάσεις ότι έφερε ζώνη ασφαλείας η οποία δυστυχώς δεν αποδείχθηκε σωτήρια στην προκειμένη περίπτωση. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου απεγκλώβισαν την 47χρονη από το αυτοκίνητό της.

Πως συνέβη το μοιραίο

Μιλώντας στα ΜΜΕ από το σημείο της τραγωδίας ο Υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους σημείωσε πως «σήμερα η ώρα 3 το απόγευμα 47χρονη οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στο δρόμο Τροόδους προς Λεμεσό. Σε κάποιο σημείο του δρόμου πριν το χωριό Άλασσα παρέκκλινε προς τα αριστερά, αφού διένυσε κάποια απόσταση στο αυλάκι του δρόμου. Στη συνέχεια ανέβηκε σε προστατευτικό μεταλλικό κιγκλίδωμα και αφού επίσης διένυσε άλλη απόσταση, κατέληξε στο χαντάκι του δρόμου. Η άτυχη οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία. Τα αίτια διερευνώνται δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος. Η ταχύτητα είναι αντικείμενο διερεύνησης».

Αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

H άτυχη γυναίκα καταλείπει δύο παιδιά, έναν γιο 22 ετών και μία κόρη 19 ετών.