Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Οι ύποπτοι λένε πως έψαχναν την 18χρονη κόρη κι γονείς πως...

Λεμεσός: Οι ύποπτοι λένε πως έψαχναν την 18χρονη κόρη κι γονείς πως έψαχναν την 15χρονη

Βγαλμένη από ταινία γκάνγκστερ… μοιάζει η υπόθεση που διερευνούν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού που διαδραματίστηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου 2022.

 

Πέντε ύποπτα πρόσωπα, τέσσερις άντρες και μία γυναίκα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, διέρρηξαν κατοικία στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς και επιτέθηκαν στο ζεύγος των ιδιοκτητών ηλικίας 43 και 36 ετών και στη 15χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία, οι δράστες μπούκαραν στην οικία παραβιάζοντας την πόρτα της κουζίνας και ζήτησαν να δουν την μεγάλη κόρη του ζεύγους, ηλικίας 18 ετών η οποία εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Μεταξύ των δραστών και του 43χρονου ιδιοκτήτη ακολούθησε συμπλοκή και λογομαχία, ενώ στη συνέχεια τα πέντε πρόσωπα αποχώρησαν.

Οι Αρχές εξασφάλισαν μαρτυρία και προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικίας 24 και 20 ετών, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι από τη Συρία, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.

Στις καταθέσεις τους οι τρείς ύποπτοι ανέφεραν ότι αναζητούσαν την 18χρονη κόρη του ζεύγους, ενώ το ζεύγος υποστηρίζει ότι οι δράστες αναζητούσαν την 15χρονη κόρη τους, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν στην οικία, επενέβη στον καβγά και τραυματίστηκε στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να γνωρίζει προσωπικά την 18χρονη και γι΄αυτό την αναζητούσε στην οικία της. 

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου, ενώ θα υποβληθούν εκ νέου σε ανακρίσεις για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Αλφα Κύπρου: