Αρχική Υγεία Λεμεσός: Πήγε στο Νοσοκομείο για κάταγμα, κόλλησε γρίπη Α και πέθανε…

Λεμεσός: Πήγε στο Νοσοκομείο για κάταγμα, κόλλησε γρίπη Α και πέθανε…

Σοκ προκαλεί νέα καταγγελία για ιατρική αμέλεια, που αυτή την φορά προέρχεται από την οικογένεια 75χρονης γυναίκας που κατέληξε χθες στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού και ήταν το 7ο στη σειρά θύμα της γρίπης Α.

Η γυναίκα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια, μπήκε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και πέθανε από τον ιό της γρίπης Ά.

Η γυναίκα υπέστη κάταγμα ισχύου , πριν από περίπου 2 εβδομάδες. Μεταφέρθηκε αρχικά στο γενικό νοσοκομείο Πάφου. Κάτω από συνθήκες που θα διερευνηθούν, η 75χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, και ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός πως η 75χρονη , για 2 εβδομάδες όχι μόνο δεν χειρουργήθηκε για το σπασμένο της πόδι, αλλά κατέληξε σύμφωνα και με τα ευρήματα της μεταθανάτιας εξέτασης που διενήργησε ο Μάριος Ματσάκης από επιπλοκές του ιού της γρίπης Ά. Μάλιστα όταν η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο, πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο δεν εμφάνισε κανένα από τα συμπτώματα του ιού.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ματσάκης ανέφερε, τώρα πόσοι θα προσβληθούν με την γρίπη Α μέσα στα νοσοκομεία μας επειδή δεν λαμβάνονται ειδικά μέτρα αυτό δεν το ξέρω και αυτό πρέπει να μας απαντήσει το αρμόδιο Υπουργείο. Τι μέτρα λαμβάνονται για να μην προσβάλλονται άτομα από τον ιό της γρίπης Ά, ενώ νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας για άλλους λόγους…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ:

Πηγή: Omega