Αρχική Εκδηλώσεις Λεμεσός: Σύναξη αστέρων στο «The Limassol Star Speaker Show» αυτή την Πέμπτη!

Λεμεσός: Σύναξη αστέρων στο «The Limassol Star Speaker Show» αυτή την Πέμπτη!

 Μην χάσετε αυτό το νέο μοναδικό event το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Δεκεμβρίου 2019 στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό.

 

Η Hellas Direct παρουσιάζει το «The Limassol Star Speaker Show», καλωσορίζοντας στη σκηνή αστέρια της επιχειρηματικότητας και του μάρκετινγκ από το εξωτερικό που θα εμπνεύσουν το κοινό για το μέλλον της εργασίας τους.

Στόχος αυτού του cross-industry Συνεδρίου, είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες του σήμερα να βελτιώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες, αλλά και τις υφιστάμενες στρατηγικές τους στο μάρκετινγκ, με απώτερο σκοπό ν’ αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία για μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Ανάμεσα στους ομιλητές που θα ξεδιπλώσουν τις δικές τους τεχνικές, εμπειρίες και στρατηγικές ηγεσίας, διοίκησης και μάρκετινγκ στο συνέδριο, είναι:

  • Αλέξης Πανταζής, Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct στην Ελλάδα. Έχει διατελέσει Εκτελεστικός Διευθυντής στην Goldman Sachs, ενώ έχει εργαστεί και για τη Miramax Films και για τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στην παρουσίαση του ο Αλέξης θα μας μιλήσει για την ιστορία της Hellas Direct και την έναρξη μιας ασφαλιστικής εταιρείας επόμενης γενιάς.
  • Jamie White, Ιδρυτής της The University of Life στην Ιρλανδία. Επιχειρηματίας και έχει μεγάλο πάθος για start-up επιχειρήσεις και το ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον επαγγελματικό κόσμο. Κατά την ομιλία του στο συνέδριο, ο Jamie θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μας ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες, και πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις μας με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να φτάσουμε πιο κοντά στους επαγγελματικούς μας στόχους.
  • Jon Burkhart, Ιδρυτής και Επικεφαλής τους Δημιουργικού Τμήματος της TBC Global στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συνεργαστεί με γιγάντια brands όπως Unilever, Dove, Adidas, BBC, ebay, Samsung, MTV, Heineken, Shell, Red Bull, κ.ά.. Στην παρουσίασή του, ο κ. Burkhart θα παρακινήσει τους σύνεδρους να αμφισβητήσουν τους κανόνες και να αφήσουν την περιέργειά τους να περιπλανηθεί, αναζητώντας νέους τρόπους ανάπτυξης για την επιχείρησή τους.
  • Karl Lines, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης & Ηγεσίας στην FIFA και Ιδιοκτήτης & Ιδρυτής της Likos People Development στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συμβουλεύσει και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη και είναι μέλος της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων 2020. Κατά την ομιλία του στο Συνέδριο, ο κ. Lines θα επικεντρωθεί στην κατανόηση των πολλών προοπτικών που σχετίζονται με την ηγεσία, δεδομένου ότι αποτελεί ένα από τα πιο πολύ-γραμμένα θέματα στον κόσμο. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να αμφισβητήσει τη συμβατική σοφία και να ενσωματώσει τα κύρια σημεία μαζί με μερικά αξιοσημείωτα πραγματικά παραδείγματα. Κατά τον ίδιο, «θα απομυθοποιήσει και θα απλοποιήσει».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε διευθυντές και άλλα ανώτερα στελέχη από διαφορετικούς τομείς της οικονομίας, όπως:

  • Επαγγελματικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις
  • Επικοινωνία και διαφήμιση
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

starrshow222

Οργανωτής: IMH

Κύριος Χορηγός: Hellas Direct

Χορηγοί:  Hellenic Bank, Parimatch, SoEasy Stores

Driven by: BMW | Char. Pilakoutas Group

Conference Experience Sponsor: Conferience

Χρηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness, REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, το κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH:

τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com