Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Το E&S Mall στα χέρια των Prosperity Group και Brown Hotels

Λεμεσός: Το E&S Mall στα χέρια των Prosperity Group και Brown Hotels

To Prosperity Group και τα Brown Hotels ανακοινώνουν την αγορά του E&S Mall

 

O Όμιλος Εταιρειών Prosperity σε συνεργασία με την διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown ανακοινώνει την αγορά του εμπορικού κτηρίου E&S Mall στην οδό Ανεξαρτησίας της Λεμεσού.

Τα σχέδια αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός μπουτίκ σε σχεδιασμό ξενοδοχείου με περίπου 180-200 δωμάτια, πανοραμικό lounge και πισίνα με θέα το ιστορικό κέντρο της πόλης της Λεμεσού.

Αυτό αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου Εταιρειών Prosperity για την αναγέννηση του κέντρου της Λεμεσού που συμπεριλαμβάνει επιπρόσθετα έργα στο χαρτοφυλάκιο του όπως αυτό της ΑΓΟΡΑΣ της Λεμεσού και την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλα.

O Όμιλος Εταιρειών Prosperity είναι διεθνώς γνωστός στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων, για τον καθορισμό και την αναζωογόνηση συνοικιών, καθώς επίσης και για τη δημιουργία νέων Κοινοτήτων.

Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν ακίνητα για εμπορική και οικιστική χρήση  στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο, την Κροατία, το Ισραήλ, την Ολλανδία, τη Νότια και την Ανατολική Ευρώπη. Η ΑΓΟΡΑ της Λεμεσού αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα που η εταιρεία έχει ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο όπου θα φιλοξενήσει εστιατόρια, καταστηματάκια, μπαράκια, χώρο γραφείων και ένα πανοραμικό μπαρ στον τελευταίο όροφο του μαγευτικού εκατοντάχρονου αυτού κτηρίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου αναφέρει: «είμαστε κατενθουσιασμένοι που η δέσμευσή μας να επανιδρύσουμε το κέντρο της πόλης της Λεμεσού επιτέλους καρποφορεί. Το κτίριο E&S αποτελεί ορόσημο της Κυπριακής κουλτούρας και  πολιτισμού και η επίτευξη της ανάπτυξης του είναι μόνο ένα από τα κομμάτια του παζλ για την επίτευξη της υπόσχεσης μας για μια νέα Λεμεσό.  Σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία Brown, θα δημιουργήσουμε μια πρωτόγνωρη και μοναδική ιδέα «αστικού ξενοδοχείου» και μια όαση στον τελευταίο όροφο του πολυσύχναστου αυτού εμπορικού δρόμου της Λεμεσού-συνδυάζοντας το διεθνές στυλ και την αισθητική της αλυσίδας Brown, καθώς και τη διαμόρφωση ενός Hotspot της πόλης με μια φρέσκια ατμόσφαιρα.  Η Λεμεσός αλλάζει και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της εξέγερσης.  Ο στόχος  της αλυσίδας Brown είναι η δημιουργία μιας συλλογής ξενοδοχείων αφιερωμένα στην εξυπηρέτηση, το σχεδιασμό, την καινοτομία, το στυλ και την αυθεντικότητα.  Αυτό ακριβώς έχουν μέχρι στιγμής πετύχει με μια πολυτελή σειρά απο μοντέρνα μπουτίκ, ντιζάιν ξενοδοχεία που βρίσκονται στο Ισραήλ και την Κροατία. Η Brown Hotels δεσπόζει στα πρωτοσέλιδα πολλών διεθνών lifestyle περιοδικών όπως η NY Times, το περιοδικό Vogue, το National Geographic και πολλά άλλα

Ο εκπρόσωπος τύπου του ξενοδοχείο Brown είπε «αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να επεκτείνουμε την συλλογή των ξενοδοχείων μας σε νέες αναδυόμενες αγορές. Η Κύπρος είναι μια ανερχόμενη αγορά με όλα τα κατάλληλα στοιχεία για ένα ντιζάιν μπουτίκ ξενοδοχείο στο κέντρο της Λεμεσού. Η πόλη δεν θα ξέρει τι την περιμένει! O Όμιλος Εταιρειών Prosperity κατέχει όλες τις τοπικές γνώσεις και τη διεθνή τεχνογνωσία για το πώς να μας στηρίξει στην επίτευξη του ολοένα αυξανόμενου χαρτοφυλακίου των προορισμών μας».

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Prosperity:
Ιδρύθηκε το 2006, και εστιάζεται κυρίως στην συνεργασία με εταίρους για ανάπτυξη σύγχρονων ακινήτων για οικιστική, εμπορική, ξενοδοχειακή, λιανική, ψυχαγωγική και μεικτή χρήση. Ο Όμιλος παρέχει πλήρη γκάμα ειδικοτήτων που περιλαμβάνουν την αξιολόγηση, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την χρηματοδότηση, την διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, το μάρκετινγκ και την ανάπτυξη. Το μότο του Prosperity Group είναι «Αφοσίωση στους ανθρώπους, στον πολιτισμό και στην περιβαλλοντική διαχείριση – επιλέγοντας τοποθεσίες ορόσημο για να παραδειγματοποιήσει τον τρόπο ζωής της επόμενης γενιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρόν δελτίο τύπου ή οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.prosperitygrp.com