Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Το Σπάνιο Ιατρικό «Θαύμα» που επανέφερε τη ζωή σε νεαρό πνιγμένο...

Λεμεσός: Το Σπάνιο Ιατρικό «Θαύμα» που επανέφερε τη ζωή σε νεαρό πνιγμένο – Ανακτά την Αίσθηση Μετά από μία Ώρα!

Η σπάνια περίπτωση ενός νεαρού που πνίγηκε στη Λεμεσό και στη συνέχεια επανήλθε στη ζωή αντιμετωπίζεται από τις Αρχές ως ένα απροσδόκητο “θαύμα”. Ένα περιστατικό που δεν έχουν ξανασυναντήσει.

 

Αρχικά ήταν η είδηση από την Αστυνομία και τις Αρμόδιες Αρχές που ανακοίνωναν τον πνιγμό ενός νεαρού άνδρα στη Λεμεσό. Εν τούτοις, σε μια στιγμή που φαίνονταν αδύνατη, η ιατρική ομάδα πέτυχε το ανέφικτο, επαναφέροντας τον νεαρό στη ζωή μετά από μία ώρα απόπειρες αναζωογόνησης.

Επιπλέον, ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος να επιπλέει στη θάλασσα την Παρασκευή (14/07) κατά τη διάρκεια της απογευματινής του κολύμβησης στον Μόλο της Λεμεσού. Οι ναυαγοσώστες τον ανέσυραν στην επιφάνεια και ειδοποίησαν το ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν είχε σημάδια ζωής.

Παρ’ όλα αυτά, η ιατρική ομάδα δεν το παράτησε. Σε μια υπερπροσπάθεια που συνέχιζε να δίνει ελπίδα, κατάφεραν να επαναφέρουν τον νεαρό στη ζωή μία ώρα αργότερα.

Αυτή τη στιγμή, ο νεαρός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.