Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Τρεις εμπρησμοί αυτοκινήτων σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις

Λεμεσός: Τρεις εμπρησμοί αυτοκινήτων σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις

Τρία αυτοκίνητα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτα στις φλόγες, στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, στόχος εμπρηστών έγινε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, αυτοκίνητο που ανήκει σε 57χρονο. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στον Άγιο Νικόλαο. Από τη φωτιά, την οποία κατέσβεσε η πυροσβεστική υπηρεσία, το αυτοκίνητο αξίας εννέα χιλιάδων ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.  Στη σκηνή έσπευσαν επίσης μέλη της αστυνομίας για έρευνες και ανακρίσεις.
Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στη 1.20, αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία και βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο στη Γερμασόγεια, τυλίχθηκε στις φλόγες. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.  Επί τόπου έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις.
 
 
Στην τρίτη περίπτωση, στόχος εμπρηστών έγινε αυτοκίνητο πολυτελείας ιδιοκτησίας 55χρονου. Η φωτιά τέθηκε στις 6.10 το πρωί ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σε περιοχή στα Πολεμίδια, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Μέλη της αστυνομίας διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις.