Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Τρόμος για ντελιβερά χτές το βράδυ στη Γερμασόγεια

Λεμεσός: Τρόμος για ντελιβερά χτές το βράδυ στη Γερμασόγεια

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ εις βάρος υπαλλήλου ταχυφαγείου.

 

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 9.20 χθες βράδυ, ο υπάλληλος μετέβη σε περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, για να παραδώσει φαγητό μετά από τηλεφωνική παραγγελία.

Κατά την άφιξη του στο σημείο, μια κοπέλα ηλικίας 15-17 ετών, τον φώναξε να πάει κοντά της. Μόλις ο 28χρονος υπάλληλος την πλησίασε, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κρατώντας σιδηρολοστό, τον πλησίασε από πίσω και του ζήτησε το τσαντάκι μέσης που μέσα υπήρχαν χρήματα. 

Ο 28χρονος του παρέδωσε το τσαντάκι ενώ ταυτόχρονα άλλο πρόσωπο το οποίο επίσης είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, πήρε από τη μοτοσικλέτα του 28χρονου φαγητό που υπήρχε εντός ειδικά διαμορφωμένου κιβωτίου.  Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, στο σημείο υπήρχε ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, το οποίο όμως δεν τον πλησίασε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του παραπονούμενου, στο τσαντάκι υπήρχε το χρηματικό ποσό των €200 που αποτελούσε προϊόν είσπραξης από παραγγελίες ενώ το φαγητό που πήραν οι άγνωστοι ήταν αξίας €35 περίπου. 

Αμέσως μετά τα πιο πάνω τέσσερα πρόσωπα εγκατέλειψαν τη σκηνή πεζά προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.