Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ξάφρισε το δωμάτιο ξενοδοχείου τουρίστα – Πως εντοπίσε τον δράστη η...

Λεμεσός: Ξάφρισε το δωμάτιο ξενοδοχείου τουρίστα – Πως εντοπίσε τον δράστη η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού από δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 29χρονος τουρίστας κατάγγειλε στην Αστυνομία, ότι χθες το πρωί, άγνωστοι διέρρηξαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει στη Λεμεσό και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, ο παραπονούμενος ενημέρωσε τα μέλη της Αστυνομίας, ότι μέσω ειδικής εφαρμογής, το τηλέφωνο του εξέπεμπε σήμα από συγκεκριμένη περιοχή της Λεμεσού.

Άμεσα μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου μετά από εξετάσεις, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα (δύο άντρες και μια γυναίκα).

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, στις 2/12/2023.

Ως ύποπτος θεωρήθηκε ο 43χρονος, στην κατοχή του οποίου μετά από έρευνα, ανευρέθηκαν 15 πακέτα τσιγάρα, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 1.800 δολαρίων, πιστωτικές κάρτες και το δελτίο ταυτότητας του παραπονούμενου.

Ο 43χρονος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος.

Τα δύο άλλα πρόσωπα, ανακρίθηκαν γραπτώς χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο εναντίον τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.