Αρχική Πρόταση Λεμεσός: Υποδέχτηκαν τα παιδιά με εκδήλωση υπερπαραγωγή για την πρώτη ημέρα! Δείτε...

Λεμεσός: Υποδέχτηκαν τα παιδιά με εκδήλωση υπερπαραγωγή για την πρώτη ημέρα! Δείτε Φωτορεπορτάζ και VIDEO

Μια παραμυθένια υποδοχή, βγαλμένη από τα πιο τρελά τους όνειρα, αντίκρισαν σήμερα στο Ε Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Αγίου Ιωάννη οι μαθητές του σχολείου την πρώτη μέρα επιστροφής τους στο σχολείο!

 

Οι δάσκαλοι του σχολείου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο γονέων ετοίμασαν μια υποδοχή χωρίς προηγούμενο στα παιδιά και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε πέρα ως πέρα, αφού το σχολείο πλημμύρισε από διάπλατα χαμόγελα, παιδικό ενθουσιασμό, έκπληκτα βλέμματα και αισιοδοξία ότι επιτέλους η χαρά θα επιστρέψει στα σχολεία, μετά από ενάμιση χρόνο που η πανδημία την έχει εξαφανίσει ή τουλάχιστον περιορίσει στον ελάχιστο βαθμό της.

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_11.jpg

Τι περιλάμβανε η τόσο ξεχωριστή υποδοχή;;;

Κατ’ αρχάς ο γιορτινός διάκοσμος στην περίφραξη και την είσοδο του σχολείου με μπαλόνια και πανό σε προϊδέαζε για το τι θα ακολουθούσε!

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_7.jpg

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_5.jpg

Φυσικά ο Ξυλοπόδαρος – ζογκλέρ που καλωσόριζε τα παιδιά στην είσοδο δεν άφηνε καμία αμφιβολία ότι κάτι όμορφο θα ακολουθούσε στο σχολείο! Και όντως, η συνέχεια ήταν εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή!! Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών Μίκι και Μίνι Μάους έδιναν  σε όλα τα παιδιά κεραστικό για το καλωσόρισμα ενώ οι τρεις Πυτζαμοήρωες έδιναν σε κάθε παιδί ως δώρο κασετίνα με σχολική ύλη ενώ ζωντανή μουσική με χαρούμενα τραγούδια από μουσικό σχήμα έκανε ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα!

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_10.jpg

Όλο το προσωπικό του σχολείου φορούσε ίδιες μπλούζες με αισιόδοξο μήνυμα και μάσκες με τυπωμένο χαμόγελο!!

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_12.jpg

Κερασάκι στην τούρτα της υπέροχης πρώτης μέρας στο Ε Δημοτικό, ήταν η διασκευή του τραγουδιού του Διονύση Σαββόπουλου “Σαν τον Καραγκιόζη” σε στίχους των ίδιων των εκπαιδευτικών με αισιόδοξα μηνύματα για την πανδημία και τη φετινή σχολική χρονιά που τραγούδησαν οι ίδιοι στα παιδιά ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό στα παιδιά του σχολείου.

 

Το Ε Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ξαναζωντάνεψε σήμερα την ελπίδα ότι το σχολείο με τα φωτεινά χρώματα της χαράς, του χαμόγελου και του ενθουσιασμού των παιδιών μπορεί να επιστρέψει και πάλι και να φωτίσει τις παιδικές καρδιές ακόμα και εν καιρώ πανδημίας!

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_2.jpg

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_14.jpg

Ευχόμαστε η σχολική χρονιά που μόλις άρχισε, να είναι ανάλογη των προσδοκιών που δημιούργησε σε όλους η υπέροχη αυτή πρωτοβουλία εκπαιδευτικών, προσωπικού και γονέων του Ε Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού Αγίου Ιωάννη!

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_1.jpg

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_4.jpg

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_9.jpg

LemesosBlog-E-Dimotiko-NeaXronia_13.jpg