Αρχική Πρόταση Limassol Boat Show: Κότερα εκατομμυρίων ευρώ

Limassol Boat Show: Κότερα εκατομμυρίων ευρώ

Με τη συμμετοχή πέραν των 100 εκθετών από πέντε χώρες στον τομέα σκαφών, υπηρεσιών για σκάφη, θαλάσσιων αθλημάτων, καταδύσεων και ψυχαγωγικής αλιείας, πραγματοποιείται το τριήμερο 5-7 Μαΐου, στη Μαρίνα Λεμεσού, το “Limassol Boat Show”.

Related image

Τη διοργάνωση της μεγαλύτερης στο είδος της έκθεσης στην Κύπρο, χαιρέτησε σήμερα, σε διάσκεψη Τύπου, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.

Λεπτομέρειες για την έκθεση έδωσε ο εκ των διοργανωτών της, Άριστος Αριστείδου, ο οποίος ανέφερε πως αυτή θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των ανοιχτών χώρων στη Μαρίνα Λεμεσού αλλά και του Πολιτιστικού κέντρου Τρακασόλ, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν εκατοντάδες προϊόντα, από το πιο μικρό αξεσουάρ για ψάρεμα μέχρι πολυτελή κότερα εκατομμυρίων ευρώ.

Πέραν από τα πολυτελή σκάφη και εκθεσιακά περίπτερα που κατασκευάζονται για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, πρόσθεσε, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων αλλά και ζωντανές επιδείξεις θαλασσίων αθλημάτων.

Image result for limassol boat show

Τα εγκαίνια του “Limassol Boat Show” θα τελέσουν το απόγευμα της Παρασκευής (18:00), ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, την έκθεση θα επισκεφθεί το Σάββατο, στις 19:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Το Σάββατο, 6 Μαΐου, η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 12:00 μέχρι τις 21:00 και την Κυριακή, 7 Μαΐου, από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Image result for limassol boat show

Related image