Αρχική Πρόταση Limassol Boat Show 2018 – Aκόμα μια χρονιά επιτυχίας (Φωτογραφίες)

Limassol Boat Show 2018 – Aκόμα μια χρονιά επιτυχίας (Φωτογραφίες)

IMG 1238

Ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά το Limassol Boat Show, με πλήθος κόσμου να τιμά το ναυτικό σαλόνι Οι μεγαλύτεροι εκθέτες σκαφών της Κύπρου αλλά και από όλο τον κόσμο έδωσαν την παρουσία τους και φέτος στη Μαρίνα Λεμεσού.

Μετά από την επιτυχία του ναυτικού σαλονιού τα τελευταία τρία χρόνια, η Μαρίνα Λεμεσού, σε συνεργασία με την Dacor Advertising and Media Ltd φιλοξένησε και φέτος το Limassol Boat Show 2018 από τις 3 μέχρι τις 6 Μαΐου 2018. Η ετήσια αυτή συνάντηση επαγγελματιών του χώρου και δυνητικών αγοραστών έδωσει την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η αγορά σκαφών αναψυχής και θαλάσσιου εξοπλισμού. Με φόντο το μοναδικό σκηνικό της Μαρίνας Λεμεσού, η έκθεση φιλεξένησε πληθώρα σεμιναρίων, παρουσιάσεων προϊόντων, θαλάσσιων δραστηριοτήτων και επιδείξεων.

Χιλιάδες κόσμου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολυτελή σκάφη, υπηρεσίες και να μιλήσουν με τους ειδικούς της θάλασσας.

IMG 1238

IMG 1239

IMG 1240

Το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι της Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου έχει υποδεχθεί πέραν των 20,000 επισκεπτών και 100 εκθετών στη φετινή διοργάνωση. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν επαγγελματίες του χώρου και εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τον Λίβανο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Limassol Boat Show 2018 πραγματοποιήθηκε σε όλους τους χώρους της Μαρίνας Λεμεσού και, συγκεκριμένα, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, στην προβλήτα, στην κεντρική πλατεία, στις θέσεις ελλιμενισμού σκαφών της Μαρίνας Λεμεσού, καθώς και στους χώρους τεχνικού εξοπλισμού.

IMG 1245

IMG 1251

IMG 1254

IMG 1259

IMG 1260

IMG 1262

IMG 1265

Προηγούμενο άρθρο«Έφυγε» η μητέρα του Προέδρου Αναστασιάδη – Συλλυπητήρια από Άντρο
Επόμενο άρθροΦονική Επίθεση Ύψωνα: Οι δράστες ετοιμάζονταν να «καθαρίσουν» γνωστό πρόσωπο..