Αρχική BusinessNews Το Limassol Del Mar στο “The Sunday Times”

Το Limassol Del Mar στο “The Sunday Times”

Balcony viewLR

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “The Sunday Times”, το Λεμεσός Del Mar περιλαμβάνεται στις παγκόσμιες εξελίξεις, προσθέτοντας την Κύπρο στον χάρτη των πιο αξιοσημείωτων εξελίξεων παγκόσμια. Στο άρθρο με τίτλο “Global homes to lust after”, η περίφημη διεθνής εφημερίδα παρουσιάζει το Λεμεσό Del Mar ως επιλογή των πιο hot ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Αναφερόμενοι ειδικά στους αρχιτέκτονες του έργου, οι Benoy, οι οποίοι είναι και οι αρχιτέκτονες των ιδρυμάτων του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής Battersea στο Λονδίνο, η Emma Wells, δημοσιογράφος στο “The Times”, περιγράφει τo Λεμεσό Del Mar ως φουτουριστική  ανάπτυξη στη Λεμεσό.

Balcony viewLR

Η τεράστια επιτυχία στη ζήτηση και στις πωλήσεις αποδίδεται κυρίως στη μοναδική αρχιτεκτονική του έργου, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, την υψηλή ποιότητα των τελειωμάτων, τις υπηρεσίες πέντε αστέρων που προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για κάθε πιθανό ιδιοκτήτη.

Η  νέα ανάπτυξη του Limassol Del Mar, είχε εξαιρετική επιτυχία πωλήσεων από την έναρξη του περασμένου έτους, με τα διαμερίσματα στα κτίρια Α και Β να έχουν σχεδόν εξαντληθεί και αναμένουν  την έναρξη του κτιρίου C. Η ιστορία επιτυχίας συνεχίζεται, ενώ υπάρχει ήδη μια λίστα αναμονής για τα διαμερίσματα στο Βuilding C.

Το κτήριο C, το οποίο είναι το ψηλότερο με 27 ορόφους, θα κυκλοφορήσει σύντομα στην τοπική και διεθνή αγορά. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, τα πολυτελή διαμερίσματα στο κτίριο C θα βρίσκονται σε άμεση διάθεση για πώληση, παρά το γεγονός ότι προγραμματίστηκε πολύ αργότερα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Building C θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

https://www.thetimes.co.uk/edition/home/global-homes-to-lust-after-bctm9lr5p