Αρχική Τελευταία Νέα Mαρτυρία κλειδί η κατάθεση του 15χρονου – Καταρρίπτονται σενάρια, ανοίγουν λογαριασμοί

Mαρτυρία κλειδί η κατάθεση του 15χρονου – Καταρρίπτονται σενάρια, ανοίγουν λογαριασμοί

Δυο και πλέον 24ωρα από το στυγερό έγκλημα με θύματα τον 60χρονο καθηγητή και την 59χρονη σύζυγο του και από την μια η κοινή γνώμη συνεχίζει να παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις της υπόθεσης και από την άλλη η αστυνομία να προσπαθεί να στήσει το παζλ του εγκλήματος.
 
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων, οι ανακριτές δεν έλαβαν χθες κατάθεση από τον 15χρονο γιο του τραγικού ζεύγους, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα. Μια κατάθεση η οποία θα ρίξει φως στην υπόθεση καθώς αναμένενται να απαντηθούν σημαντικοί γρίφοι ενώ θα είναι καθοριστική για τα επόμενα βήματα των ανακριτών.
 
Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα που προέρχονται από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της οικογένειας, αξιολογώντας κάθε πληροφορία που βρίσκεται ενώπιον της.
 
Σε επίσημη ενημέρωση της η αστυνομία είχε αναφέρει ότι έχει σχηματιστεί μια εικόνα και υπάρχουν ενδείξεις, ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό ως προς τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.  
 
Σε μια προσπάθεια να εξεταστούν όλες οι πτυχές, οι ανακριτές της υπόθεσης απέστειλαν χθες επιστολές σε τραπεζικά ιδρύματα για την αποκάλυψη των τραπεζικών λογαριασμών με σκοπό να διαπιστωθεί εάν έγιναν οποιεσδήποτε κινήσεις τον τελευταίο καιρό.
 
Επίσης νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον «Π», διαψεύδουν τις φήμες περί μεταβίβασης κληρονομιάς στον 15χρονο γιο τον τελευταίο καιρό καθώς φαίνεται κάτι τέτοιο να μην έχει συμβεί.
 
Περισσότερα στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ