Αρχική Τελευταία Νέα MYMALL LIMASSOL: Μια ονειρικά Χριστουγεννιάτικη ιδέα με τίτλο “Amuse the Wonders’’

MYMALL LIMASSOL: Μια ονειρικά Χριστουγεννιάτικη ιδέα με τίτλο “Amuse the Wonders’’

Αυτά τα Χριστούγεννα, το MYMALL Limassol ξεπερνάει τις κλασικές και στερεοτυπικές εορταστικές ιδέες και προσκαλεί τους επισκέπτες του σε μια ονειρεμένη θεματική εμπειρία για αγορές, φαγητό και διασκέδαση.

Οι τρεις μούσες του MYMALL Limassol, Ηλέκτρα, Ναυσικά και Αφροδίτη είναι οι οικοδέσποινες ενός εμπνευσμένου ταξιδιού μέσα από τη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία που προσφέρει το εμπορικό κέντρο, δημιουργώντας ένα ιδανικό τοπίο γεμάτο αρμονία, ευφορία και ικανοποίηση για ολόκληρη την οικογένεια.

Με περισσότερα από 130 καταστήματα και 500 επωνυμίες, μια μεγάλη γκάμα από εστιατόρια και καφετέριες, ένα παγοδρόμιο και χώρους για άφθονο παιχνίδι και διασκέδαση, οι επισκέπτες κάθε ηλικίας θα βρουν ότι επιθυμούν σ’ ότι αφορά τις επιλογές για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση.

Επιπλέον, το MYMALL Limassol θα φιλοξενήσει μια σειρά θεματικών Χριστουγεννιάτικων διαδραστικών παραστάσεων για τους μικρούς του επισκέπτες, κατά τη διάρκεια των οποίων, οι τρείς Χριστουγεννιάτικες Μούσες του MYMALL, η Ηλέκτρα, η Ναυσικά και η Αφροδίτη θα επαναπροσδιορίσουν, μαζί με τα παιδιά, την έννοια της Χριστουγεννιάτικης μαγείας. Οι διαδραστικές παραστάσεις θα κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου στις 11:30π.μ. και θα φιλοξενούνται καθημερινά στον 1ο όροφο του MYMALL Limassol μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου.

Είναι εμφανές ότι αυτά τα Χριστούγεννα, το MYMALL Limassol προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες του να εισχωρήσουν σε ένα κόσμο φωτεινό, όπου οι έγνοιες δεν έχουν καμία θέση.